Στις 21 και 22 Οκτωβρίου το 40ο Rally Sprint στο Χιλιομόδι Κορινθίας

Στις 21 και 22 Οκτωβρίου η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (Α.Λ.Α.Κ.) διοργανώνει το 40ό Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου που είναι ο τρίτος γύρος του Κυπέλλου Ράλλυ Χώματος. Όσοι αγωνιζόμενοι έχουν ακόμη βαθμολογικό ενδιαφέρον να κινηθούν οριακά. Το στρατηγείο του αγώνα θα βρίσκεται στο φιλόξενο Επιμελητήριο Κορινθίας ενώ το Service Park θα εγκατασταθεί στο Parking του Αγίου Νικολάου

Το Σάββατο 21 Οκτωβρίου από τις 15:00 έως τις 18:00, στις εγκαταστάσεις της HatKar Service AE (80ό χλμ. Νέας Εθνικής Οδού, Παλαιά Ε.Ο. Κορίνθου Πατρών) θα γίνει ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος του 40ού Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου. Στις 20:30, στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, θα έχουμε την πανηγυρική εκκίνηση όπου θα γίνει και η παρουσίαση των πληρωμάτων.

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, τα πληρώματα θα αγωνιστούν 3 φορές στην Ειδική Διαδρομή «Χιλιομόδι», η οποία έχει μήκος 11.47 χιλιόμετρα. Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα ανέρχονται σε 34.41 χλμ και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα είναι 131.34 χλμ. Πρόκειται για μια στενή γενικά σαν διαδρομή, γρήγορη στην αρχή μέσα στο δάσος, γίνεται τεχνική με “πονηρά” σημεία για τα υπόλοιπα χιλιόμετρα όπου και θα κάνει διαφορές.

Πως μπορείτε να φτάσετε εύκολα στις ειδικές διαδρομές

Αφετηρία Ε.Δ.:

Στην ΠΕΟ Κορίνθου-Άργους, περνάτε την έξοδο του χωριού Σολωμός και κατευθύνεστε προς Χιλιομόδι. Μετά από 5,60 χλμ, κάνετε αριστερά στην Ταβέρνα – Βαρέλα Κυν. Συλλόγου, απέναντι από διασταύρωση Μαψού.

Τερματισμός: Μετά τον Σολωμό, κάνετε αριστερά προς Αθίκια στα 2,30χλμ (Διασταύρωση Αλαμάνου) και δεξιά στο χωματόδρομο είναι το Stop.

 Ενδιάμεσες προσβάσεις:

Στο δρόμο προς Άργος, περνάτε την έξοδο του χωριού Σολωμός και κατευθύνεστε προς Χιλιομόδι, 1,5χλμ μετά την διασταύρωση των Αθικίων, κάνετε αριστερά στον χωματόδρομο και στα 200 μέτρα θα βρεθείτε στο τελευταίο χλμ της ειδικής.

Φτάνοντας στο Χιλιομόδι, κάνετε αριστερά στην Πλατεία (Εκκλησία) και στο 1χλμ. πάλι αριστερά προς Καμαρέτα-Ι.Μ.Φανερωμένης. Μετά τις γραμμές του τρένου στα αριστερά προς Καμαρέτα, κάτω από την ταβέρνα και βρίσκεστε στο 3,9χλμ της ειδικής.

Για μία ακόμα φορά, θεσμικός χορηγός του 40ού Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου είναι ο Δήμος Κορίνθιων που βρίσκεται δίπλα στην Α.Λ.Α.Κορινθίας, καθώς και ο Δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος που είναι παρών σε όλες τις διοργανώσεις του Σωματείου και στηρίζει έμπρακτα τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Χορηγοί  του 40ου Ράλλυ Σπριντ Κορίνθου, είναι η ΑΣΗΜΑΚΗΣ Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων και η ENEOS Λιπαντικά. Υποστηρικτές είναι το Επιμελητήριο Κορινθίας, η εταιρία Οικονόμου tech–paper–home, η ΗatΚar Service ΑΕ και η Τrailtrack Live που παρέχει την τεχνολογία της προκειμένου κατά τη διάρκεια

Για τους ενδιαφερόμενους η περίοδος δήλωσης συμμετοχής έχει ξεκινήσει και γίνεται αποκλειστικά μέσω του Σ.Δ.Δ.Α. (www.e-omae-epa.gr) και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 23:59

 

 

Στις 21 και 22 Οκτωβρίου το 40ο Rally Sprint στο Χιλιομόδι Κορινθίας gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: