Στην Τσέλσι ο Καντέ


Η Τσέλσι απέκτησε τον Ενγκολό Καντέ, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στην Πρέμιερ Λιγκ με την Λέστερ και έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «μπλε» που ολοκλήρωσαν τη δεύτερή τους κίνηση μετά τον Μπατσουαγί, θα καταβάλουν το ποσό των 40 εκατομμύριων ευρώ.

Μετά από την υπογραφή του νέου πενταετούς συμβολαίου του, ο Καντέ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η ευκαιρία να δουλέψω με τον Αντόνιο Κόντε και με κάποιους από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο ήταν τόσο μεγάλη για να αρνηθώ. Η πρώτη μου σεζόν στο αγγλικό πρωτάθλημα ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστή και τώρα ελπίζω ότι θα πετύχω ακόμα περισσότερα ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ο αθλητικός διευθυντής της Τσέλσι, Μάικλ Εμενάλο, είπε: «Είναι μια φανταστική μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν και είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε και αποκτήσαμε έναν τόσο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή».


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: