Στην Πάτρα δίνουν 5.000 ευρώ για vα…

Στην Πάτρα δίνουν 5.000 ευρώ για vα…

Γνωστό sexshop αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και επειδή όπως είναι γνωστό οι Πατρινοί ηθοποιοί έχουν… «πέραση», τυπώθηκε και φυλλάδιο για να διαφημιστεί η νέα προσπάθεια!

XXX casting είναι ο τίτλος του πρωτοσέλιδου του φυλλαδίου και στο κείμενο αναφέρονται τα εξής: «Εσένα που σου αρέσει ο έρωτας και θέλεις να κερδίσεις από 5.000 κάνοντας αισθησιακές ταινίες για την αγορά του εξωτερικού και μόνο, ξεχώρισε και τόλμησε μαζί μας. Πολύ γνωστή εταιρεία αισθησιακών ταινιών με έδρα την Αθήνα αναζητά κοπέλες από όλη την που θέλουν να κάνουν καριέρα στον χώρο των αισθησιακών ταινιών. Με απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα. Επικοινωνήστε τώρα με τον κ Μάκη ή την κυρία Ελενα».

Προφανώς η αγγελία – διαφήμιση αναφέρεται μόνο σε γυναίκες που επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν σε ταινίες π ορνό! Δεν γνωρίζουμε πως διασφαλίζεται το ότι η δεν θα προβληθεί στην Ελλάδα, συνηθίζεται όμως σε τέτοιες περιπτώσεις να υπογράφονται συμβόλαια που εξασφαλίζουν την ενδιαφερόμενη ή τον ενδιαφερόμενο.

Όπως διαβάζουμε στο dete.gr, θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα είπε ο υπεύθυνος για το casting, δέχονται μόνο ζευγάρια ή γυναίκες και όχι άνδρες μόνους τους. Δεν γνωρίζουμε όμως αν στην περίπτωση των ζευγαριών η μέγιστη αμοιβή που μπορεί να εξασφαλίσει το ζευγάρι είναι 10.000 ευρώ ή αν το ποσό είναι μικρότερο. Στην περίπτωση συμμετοχής άνδρα πάντως, θα πρέπει όχι μόνο να έχει τα κατάλληλα προσόντα, αλλά να μπορεί να αντέξει και στον χρόνο των γυρισμάτων, αφού όπως είναι γνωστό σε τέτοιες περιπτώσεις, γίνονται συχνά και επανάληψη σκηνών με την ερωτική παρτενέρ, και στη διάρκεια των οποίων πρέπει να έχει άμεση «επανάκαμψη»!

Στην Πάτρα δίνουν 5.000 ευρώ για vα… Στην Πάτρα δίνουν 5.000 ευρώ για vα…

Στην Πάτρα δίνουν 5.000 ευρώ για vα…

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: