Στη Χαλκίδα στις 13 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EKO Racing Dirt Games

Η διαδρομή στην πίστα που βρίσκεται στη θέση ΠΕΪ Δοκού στη Χαλκίδα θυμίζει περισσότερο ειδική διαδρομή ενός αγώνα ράλλυ. Το οδόστρωμα πλέον είναι εξαιρετικό χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Την Κυριακή ,13 Νοεμβρίου, το  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EKO Racing Dirt Games , 4ος αγώνας του θεσμού και 2ος με κανονισμούς Ατομικής Χρονομέτρησης, συνεχίζεται και αναμένεται να προσελκύσει αρκετές συμμετοχές.

Οι αγωνιζόμενοι θα πραγματοποιήσουν 4 χρονομετρημένα περάσματα, με το νικητή κάθε κατηγορίας να προκύπτει από το άθροισμα των τριών καλύτερων προσπαθειών του.

Η λέσχη που διοργανώνει ελπίζει ότι όλοι οι πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος Crosscar αναμένεται να δηλώσουν το «παρών». Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών, που παραδοσιακά τιμούν με την παρουσία τους τον αγώνα που διεξάγεται στην Πίστα Motocross της Χαλκίδας.

Σε μια διαδρομή που θυμίζει περισσότερο ειδική διαδρομή αγώνα Rally, με εξαιρετικό οδόστρωμα χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Χαλκιδέων και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι αγωνιζόμενοι θα πραγματοποιήσουν 4 χρονομετρημένα περάσματα, με το νικητή κάθε κατηγορίας να προκύπτει από το άθροισμα των τριών καλύτερων προσπαθειών του.

Τα EKO Racing Dirt Games «τρέχουν» με την premium βενζίνη EKO Racing 100 και δοκιμάζουν την τύχη στην Betsson. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin και χορηγός επικοινωνίας το περιοδικό 4Τροχοί. Όλοι οι αγώνες του θεσμού καλύπτονται τηλεοπτικά από την COSMOTE TV.

 

 

 

Στη Χαλκίδα στις 13 Νοεμβρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα EKO Racing Dirt Games gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: