Στη Σαντορίνη συνελήφθη με Ευρωπαϊκό Ένταλμα από τη Γερμανία

Μακρινό… όνειρο θα μείνουν οι διακοπές στην Σαντορίνη για έναν αλλοδαπό που έφτασε με πτήση από το εξωτερικό στον διεθνή αερολιμένα του νησιού, καθώς κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Το διωκτικό έγγραφο είχε εκδοθεί από τις δικαστικές αρχές της Γερμανίας για την συμμετοχή του σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών κι έτσι ο αλλοδαπός συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, το βράδυ της Τετάρτης και την Πέμπτη οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου, όπου δρομολογείται η έκδοσή του στην Γερμανία.

Είχε καταδίκη και ένταλμα για φοροδιαφυγή

Φοροφυγάς, αλλά και φυγόποινος, ήταν ένας 58χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στη Φλώρινα, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Καβάλας για φοροδιαφυγή, καθώς και απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών για το ίδιο αδίκημα. Ο 58χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που διέταξε τη μεταγωγή του στην Καβάλα για να απολογηθεί.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: