Στη ρίζα ενός δέντρου έκρυβαν σημαντική ποσότητα κοκαΐνης

Άλλη μια επιτυχία στη μάχη για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών κατέγραψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς, οι οποίοι ανακάλυψαν την «καβάντζα» δυο διακινητών ηλικίας 43 και 48 χρόνων στη… ρίζα ενός δένδρου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης!

Αξιοποιώντας τις πληροφορίες τους, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει τον 43χρονο και τον ακολουθούσαν από απόσταση βήμα προς βήμα, ώσπου τους οδήγησε το απόγευμα του Σαββάτου στην κρυψώνα, από την οποία παρέλαβε μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 110 γραμμαρίων την οποία έσπευσε να παραδώσει στον 48χρονο που συνάντησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εκείνη τη στιγμή, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς που έκαναν στη συνέχεια έρευνες στα σπίτια τους.

Εκεί, βρήκαν άλλες δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 2,6 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 11,1 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δέκα γραμμαρίων, μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτας» βάρους 7,3 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κατοχή, απόκρυψη και διακίνηση ναρκωτικών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: