Στη Μύκονο για καλό σκοπό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Στη Μύκονο βρίσκεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκειμένου να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό event για τους σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα», στο beach club Santanna.

Ο MVM του φετινού NBA κατέφτασε στο νησί αεροπορικώς και εκεί τον περίμενε η κάμερα του Mykonos Live, στην οποία έκανε και δηλώσεις.

Μαζί με τον Greek Freak ταξίδεψαν οι συμπαίκτες του στους Μιλγουώκι Μπακς, Τζωρτζ Χιλ και Μπρουκ Λόπεζ και όλοι μαζί θα λάβουν μέρος στο 1st Santanna Charity Event, που περιλαμβάνει διαγωνισμό καρφωμάτων.

Το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί το εντυπωσιακό event στο beach club SantAnna και οι διάσημοι μπασκετμπολίστες θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής που θα βαθμολογήσουν ερασιτέχνες dunkers από όλο τον κόσμο που θα λάβουν μέρος.

Μαζί με τον αδερφό τους στην επιτροπή θα είναι και οι Θανάσης, Άλεξ και Κώστας Αντετοκούνμπο, ενώ το παρών στο event θα δώσει η πρόεδρος του «Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου, αλλά και η μητέρα του.

Παράλληλα, λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του event, θα παρευρεθεί εκεί το πρώτο παιδί (ενήλικας σήμερα) που αποθεραπεύτηκε από το ίδρυμα «Ελπίδα».

Το λαμπερό show θα ακολουθήσουν εκδηλώσεις και διεθνείς DJs με σπέσιαλ γκεστ στα decks τον Greek Freak, οι οποίοι θα αναλάβουν τη σκηνή του SantAnna για να ψυχαγωγήσουν το κοινό και να ολοκληρώσουν τη μεγάλη μέρα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: