Στέψη Κάρολου: Οι σελέμπριτις καλεσμένοι, οι αμφίβολοι και οι ανεπιθύμητοι

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ‘ και η σύζυγός του, βασίλισσα Καμίλα, θα στεφθούν στο Λονδίνο στις 6 Μαΐου. Παρόλο που πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες απέρριψαν πρόσκληση να εμφανιστούν στη στέψη, είναι αρκετοί εκείνοι που σκοπεύουν να παρευρεθούν στο ιστορικό γεγονός. Ακολουθεί μια λίστα καλεσμένων που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα εμφανιστούν, καθώς και εκείνων των οποίων η παρουσία παραμένει αμφίβολη ή δεν θα εμφανιστούν καθόλου.

Ποιοι θα δώσουν το παρών
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Σαρλίν
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ και η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό «θα πάνε σίγουρα» στη στέψη και θα υποστηρίξουν τον βασιλιά Κάρολο και τη σύζυγό του τη μεγάλη μέρα. «Είμαι σίγουρος ότι θα είναι μια απίστευτη τελετή και πολύ συγκινητική», είχε πει ο Αλβέρτος στο People τον Ιανουάριο. «Διατηρούμε επαφή από τότε που έγινε βασιλιάς, αλλά δεν έχω μιλήσει μαζί του προσωπικά από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β. Είμαι βέβαιος ότι θα προσθέσει τις δικές του “προσωπικές πινελιές” στην τελετή. Αλλά ποιες θα είναι αυτές, δεν γνωρίζω». Ο ίδιος δηλώνει ενθουσιασμένος που θα πάει στην τελετή στέψης: «Δεν ξέρω πόσες στέψεις Άγγλων μοναρχών θα δω στη ζωή μου, οπότε θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε».

View this post on Instagram

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Ο πρίγκιπας διάδοχος Ακισίνο και η πριγκίπισσα Κίκο της Ιαπωνίας

Η βασιλική οικογένεια της Ιαπωνίας θα είναι παρούσα στη στέψη του Καρόλου. Γίνονται διευθετήσεις ώστε ο πρίγκιπας διάδοχος Ακισίνο και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Κίκο, να παραστούν στην εκδήλωση, ανέφερε το δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Ιαπωνίας NHK. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1990 και έχει τρία κοινά παιδιά.

View this post on Instagram

A post shared by Mundo Monárquico

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr