Στα χαρακώματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ..για τη διαφήμιση της Ελληνικός Χρυσός στην εφημερίδα Αυγή

Στα χαρακώματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ..για τη διαφήμιση της Ελληνικός Χρυσός στην εφημερίδα Αυγή



Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται τις κατηγορίες της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την καταχώρηση διαφήμισης της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός στην εφημερίδα που πρόσκεινται στο κόμμα της Αριστεράς.
Η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων θυμίζει κατοχικό στρατό σε επιχείρηση εκκαθάρισης δήλωσε για τα γεγονότα στην Ιερισσό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Π. Σκουρλέτης σε συνέντευξή του στη NET-105,8.

 Σχολιάζοντας, δε, την κριτική που άσκησε χθες η για διαφημιστική καταχώρηση της «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» στην εφημερίδα Αυγή, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι δεν στέκει πολιτικά, η να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ «επειδή η εταιρεία έκανε διαφημιστική καταχώρηση πριν από κάποια σε εφημερίδες και μέσα σ΄ αυτές και στην ΑΥΓΗ, όπου η ίδια εταιρεία διαφημίζει το της και την επένδυσή της».

 Κληθείς να σχολιάσει σχετική δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Μ. Βορίδη ότι αφού ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μιλήσει για εγκληματική επένδυση, άρα στην εφημερίδα μπαίνει το προϊόν μιας εγκληματικής επένδυσης, ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι «Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Διότι πράγματι η φαύλη παράταξη της ΝΔ και με αυτό τον τρόπο, δηλαδή μέσα από διαφημιστικό χρήμα, μπορούσε ουσιαστικά να προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα και επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Έτσι το αντιλαμβάνονται.

Έτσι χρησιμοποίησαν τον κρατικό , έτσι μέσα από το κρατικό χρήμα υποστήριξαν συγκεκριμένα έντυπα.

Είναι ακριβώς ένας τρόπος τον οποίον πάρα πολλές φορές η ΝΔ αλλά και το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια μπορούσαν να γεμίζουν με έναν πλάγιο τρόπο τα κομματικά τους ταμεία» σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Στα χαρακώματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ..για τη διαφήμιση της Ελληνικός Χρυσός στην εφημερίδα Αυγή

 Για «απίστευτες» και «γραφικές» δικαιολογίες Σκουρλέτη 
κάνει λόγο το γραφείο Τύπου της ΝΔ. 
Σε σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

«Ακούσαμε τα αδιανόητα, ότι η “ΑΥΓΗ” δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Βασικός μέτοχος της εφημερίδας. Ακούσαμε ότι το 2010 δεν επαρκούσε στον ΣΥΡΙΖΑ η κρατική χρηματοδότηση για την “ΑΥΓΗ”, γι αυτό προσέφυγε στην εταιρία Ελ. Χρυσός.

Ακούσαμε να εξομοιώνονται ανεξάρτητα ΜΜΕ με το επίσημο Όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, που μάλιστα χρηματοδοτείται από τον ίδιο. Ακούσαμε ότι άλλο η (μετέπειτα) πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ και άλλο μια απλή της επένδυσης.

Αντί για όλες αυτές τις αστειότητες, θα μπορούσαν εξαρχής να είχαν παραδειγματιστεί από τη στάση αντίστοιχου κομματικού Οργάνου, του “Ριζοσπάστη”, για να μην αναγκάζονται να αναμασούν αστείες δικαιολογίες.»

Στα χαρακώματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ..για τη διαφήμιση της Ελληνικός Χρυσός στην εφημερίδα Αυγή

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: