Spring Check-up 2022 by MOPAR για όλους τους κατόχους Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth

Η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, ανακοίνωσε ότι προσφέρει για ακόμα μια χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, Spring Check Up. Στόχος  είναι οι χρήστες των οχημάτων να λάβουν εξειδικευμένες υπηρεσίες από πιστοποιημένους μηχανικούς, διασφαλίζοντας την ασφάλεια στις μετακινήσεις τους.

Τι σημαίνει όμως «Δωρεάν». Γιατί κάποιοι όταν ακούν ότι μια αντιπροσωπεία προσφέρει «Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο» θεωρούν ότι δεν πληρώνουν τίποτα.

Το Spring Check Up, δίνει την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Με την ολοκλήρωση της χειμερινής περιόδου, ο έλεγχος όλων των βασικών συστημάτων του αυτοκινήτου είναι κρίσιμης σημασίας. Τα 15 σημεία στα οποία εστιάζει το Spring Check Up 2022, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις.

Ο δωρεάν έλεγχος Spring Check Up 2022, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών των παραπάνω μαρκών, έχει ισχύ από τις 11 Απριλίου, έως και τις 10 Ιουνίου και είναι διαθέσιμος τόσο για τα επιβατικά, όσο και τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV).

Με έμφαση στην προστασία της υγείας, στο πλαίσιο του Spring Check Up 2022, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου τους, με το ειδικό φίλτρο Prime, χωρίς επιβάρυνση σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα καμπίνας. Το φίλτρο καμπίνας Prime, αποτελεί μέρος του πρωτοποριακού πακέτου D-Fence και απομακρύνει σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες σε ποσοστό 100%.

Παράλληλα το φίλτρο εξουδετερώνει σχεδόν πλήρως (98%) τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων. Το φίλτρο τοποθετείται μεταξύ της καμπίνας και της εισαγωγής αέρα και φιλτράρει τόσο τον εξωτερικό αέρα που περνά από τους αεραγωγούς, όσο και τον αέρα που περνά μέσω του συστήματος κλιματισμού.

Το αυτοκίνητο αν είναι καλοδιατηρημένο και σωστά συντηρημένο δεν θα «ζητήσει» κάτι συγκεκριμένο οπότε ο κάτοχος του θα αποχωρήσει από τον έλεγχο χωρίς να πληρώσει κάτι. Αν όμως οι μηχανικοί διαπιστώσουν προβλήματα τότε μόνο ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να πληρώσει την εργασία και τα ανταλλακτικά.

Θυμηθείτε όμως ότι με τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας μειώνονται τα έξοδα από τις φθορές.

Spring Check-up 2022 by MOPAR για όλους τους κατόχους Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: