Σου βρήκαμε την τέλεια (και πιο οικονομική) εναλλακτική για το φόρεμα 1.000 ευρώ της Meghan Markle

Διάβασε ακόμη:

Από τότε που εργαζόταν ως ηθοποιός και την έβλεπα στη σειρά Suits, θυμάμαι να μου κάνουν εντύπωση τα πάντα περιποιημένα office looks της που τόσο αβίαστα υποστήριζε. Αν και σε πιο updated εκδοχή πλέον, το στιλ της Rachel (της τηλεοπτικής περσόνας που υποδυόταν στη σειρά) και της Μeghan τώρα έχουν αρκετά κοινά στοιχεία. Για παράδειγμα, το κομψότατο μίντι φόρεμα που φόρεσε η δούκισσα πρόσφατα στην Αυστραλία, άνετα θα φορούσε και η Rachel στη σειρά.

Δες ακόμη:

Πιστεύω, λοιπόν, ότι ακόμη κι αν δεν τα «έβρισκε» με τον Πρίγκιπα Harry, το casual chic και συχνά μινιμαλιστικό στιλ της Markle θα συνέχιζε να μας εμπνέει. Λίγο παραπάνω τώρα, γιατί όπως είπαμε, είναι η αγαπημένη μας δούκισσα, μία που κάθε της εμφάνιση παρακολουθείται στενά. Ζωντανό παράδειγμα, το γεγονός ότι το Instagram account, regal_replikate, βρήκε το τέλειο, αυτό που οι Αμερικανοί αποκαλούν ως «dupe», φόρεμα που μιμείται το πανάκριβο ρούχο που φόρεσε η Markle πρόσφατα.

 

Με δημιουργία της σχεδιάστριας Roksanda, το μπλε φόρεμα πρόκειται για ένα δίχρωμο πλισέ φόρεμα σε μπλε χρώμα το οποίο διαθέτει περιμετρικά του στριφώματος μια γαλάζια φάσα. Το φόρεμα το οποίο στο netaporter.com κόστιζε 999 ευρώ έχει ήδη βγει sold out. Παρ” όλα αυτά, με τη βοήθεια του regal_replikate καταφέραμε να βρούμε την τέλεια και πιο οικονομική εναλλακτική του φορέματος, σε περίπτωση που θέλεις να υιοθετήσεις το look της εν λόγω καλοντυμένης γαλαζοαίματης.

Το αγγλικό brand Hobbs London διαθέτει δύο παρόμοια με της Meghan φορέματα, ένα αμάνικο shirtdress με ζώνη στη μέση και ένα fit&flare με ανοιχτή λαιμόκοψη και κοντό μανίκι.

Millie dress, Hobbs London

Helerona dress, Hobbs London

Πέρα από το γεγονός ότι και οι δημιουργίες μοιάζουν τρομερά με το αυθεντικό σχέδιο της σχεδιάστριας Roksanda, η διαφορά στη τιμή ανάμεσα στο designer φόρεμα της Meghan και στα δύο “dupes”, είναι αισθητή. Το πρώτο φόρεμα, όπως θα δεις και μόνη σου, κοστίζει 129 λίρες (περίπου 140 ευρώ), ενώ το δεύτερο είναι σε έκπτωση και το ποσό του ανέρχεται στις 59 λίρες (περίπου 65 ευρώ).

Πέρα από τη μεγαλύτερη γκάμα σε νούμερα που θα βρεις στο οικονομικό brand, τα δύο φορέματα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το 1.000 ευρώ Roskanda που φόρεσε η Meghan Markle. Θέλεις να υιοθετήσεις την εμφάνισή της, λοιπόν; Τώρα μπορείς.

Κεντρική φωτογραφία: Chris Jackson/Pool Photo via AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: