Σκωτία: Η πρώτη εμφάνιση της Στέρτζον μετά την έρευνα στο σπίτι της και τη σύλληψη του συζύγου της – Δείτε βίντεο

Η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά την αστυνομική έρευνα στο σπίτι της και τη σύλληψη του συζύγου της στο πλαίσιο της έρευνας για τα οικονομικά του κυβερνώντος Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας (SNP), δηλώνοντας πως οι τελευταίες ημέρες ήταν «προφανώς δύσκολες».

Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι της στο πλαίσιο έρευνας για τον σύζυγό της, Πίτερ Μάρελ, εν μέσω της έρευνας για τα οικονομικά του κόμματος.

Μιλώντας έξω από το σπίτι της κοντά στη Γλασκώβη, η Νίκολα Στέρτζον είπε σε σύντομη δήλωσή της ότι «κατανοώ τον έλεγχο που μου γίνεται ως δημόσιο πρόσωπο αλλά δικαιούμαι επίσης, να έχω λίγη ιδιωτικότητα στο σπίτι μου», προσθέτοντας ότι σκοπεύει να «συνεχίσει τη ζωή και τη δουλειά μου όπως θα περίμενε κανείς».

Δείτε βίντεο:

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν προφανώς δύσκολες, αρκετά δραματικές κατά στιγμές, αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό είναι μέρος μιας διαδικασίας», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Ζήτησε επίσης, από τους δημοσιογράφους να «σεβαστούν και την ιδιωτική ζωή των γειτόνων της εν μέσω της αναστάτωσης και της ταλαιπωρίας» μετά τη σύλληψη του συζύγου της.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr