Σεμινάριο παραδοσιακών χορών από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ξάνθης

Σεμινάριο παραδοσιακών χορών από τον Σύλλογο Μικρασιατών ΞάνθηςΟ Σύλλογος Μικρασιατών Ξάνθης ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ διοργανώνει το τρίτο κατά σειρά σεμινάριο ελληνικών παραδοσιακών χορών με θέμα αυτή τη φορά χορούς, μουσική και τραγούδια των Κυκλάδων και συγκεκριμένα των νήσων Πάρου, Κέας (ή Τζίας0 και Κύθνου και εισηγητή τον κο. Γεώργιο Λιάρο. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, στο ξενοδοχείο Ελισσώ, στην (Βασ. Σοφίας 9).
Οι εγγραφές θα γίνονται στην γραμματεία του σεμιναρίου , το Σάββατο 1/6/2013 , από ώρα 15:00 , ενώ η εισήγηση του κ. Γ. Λιάρου θα ξεκινήσει στις 16:00 . Το συμμετοχής στο σεμινάριο είναι συνολικά 20 και για δύο ημέρες. 
Σε συνδυασμό με το σεμινάριο χορού το βράδυ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και γλέντι με μουσικές και τραγούδια από την Μικρά Ασία και τις Κυκλάδες. Θα συμμετέχουν οι μουσικοί Σοφία Νεοχωρίτου (τραγούδι), Αστέριος Τράκας (βιολί), Αναστασία Ζαχαριάδου (κανονάκι) Αργύρης Κόκορης (λαούτο, ούτι, τραγούδι) Αναστάσιος Δασκαλόπουλος (ούτι, λαούτο) και Σωτήρης Μπέης (κρουστά). Το κόστος συμμετοχής στο γλέντι είναι 15 ευρώ. ΣΔηλώσεις συμμετοχής και επιπλέον πληροφορίες στα τηλέφωνα : 6947527924, Νίκος Νίτης και 6946294612- Μαίρη Παπούδη, αλλά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση mikrasiatesxanthis@.gr 

Σεμινάριο παραδοσιακών χορών από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ξάνθης

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: