Σεισμός στην Τουρκία: Είμαι τυχερή που ήταν εκεί οι Έλληνες διασώστες, λέει η μικρή Φατμά

Για την περιπέτεια που έζησε μίλησε η μικρή Φατμά, το 6χρονο κορίτσι που είχε παγιδευτεί μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία κάτω από τόνους μπάζα, για περισσότερα από ένα 24ωρο.

Η 6χρονη κατάφερε να βρει το κουράγιο και έπειτα από ώρες φώναξε με τους διασώστες της ΕΜΑΚ να ακούν τις φωνές της και να ξεκινούν την επιχείρηση απεγκλωβισμού.

«Έκλαιγα πάρα πολύ. Συνέχεια. Και το χέρι μου με πονούσε. Κάποιος έβγαλε το ταβάνι από πάνω μου. Είχα ένα κρεβάτι πάνω μου. Ελευθέρωσαν το χέρι μου και με έβγαλαν έξω», είπε το 6χρονο κορίτσι, μιλώντας στο Open.

«Αισθάνομαι χαρούμενη και τυχερή που ήταν εκεί οι Έλληνες διασώστες και που μου έσωσαν τη ζωή», συνέχισε η ίδια για την περιπέτεια που έζησε.


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqqz95it7jbt)

Στο Open μίλησε επίσης και ο παππούς της μικρής Φατμά ο οποίος σημείωσε: «Την πρώτη στιγμή όταν ακούσαμε φωνές στα συντρίμμια είδαμε τους διασώστες, τους φωνάξαμε και ήρθαν κατευθείαν. Τους ευχαριστώ για την άμεση βοήθειά τους και που έσωσαν το κορίτσι μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 7χρονη αδελφή της, η οποία βρισκόταν μαζί της κάτω από τα χαλάσματα δεν τα κατάφερε, παρά τις προσπάθειες των ανδρών της ΕΜΑΚ. Ήταν μάλιστα τέτοια η στεναχώρια τους, που ένας από τους διασώστες λύγισε, πέφτοντας στα γόνατα απαρηγόρητος.

Η μικρή έχασε την οικογένειά της και πλέον έχει ως μοναδικό στήριγμά της τον παππού της, ο οποίος συγκινημένος ευχαριστεί επίσης τους άνδρες της ΕΜΑΚ.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: