Σε αυτόν το γάμο στην Ινδία όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές ήταν δίδυμοι (photos)

Το να παντρευτούν δυο δίδυμα δύο άλλα δίδυμα έχει ξανασυμβεί. Το να είναι όμως όλοι οι… καίριοι συμμετέχοντες στη γαμήλια τελετή δίδυμοι και μάλιστα πανομοιότυποι, μπορεί και όχι. Το ευτυχές γεγονός είχε ως εξής- στην εκκλησία του St Xavier στην πόλη Κεράλα της Ινδίας τα δίδυμα αδέρφια Dilraj και Dilker παντρεύτηκαν τις δίδυμες αδερφές Reema και Reena δια χειρός των δίδυμων ιερέων Reji και Roji. Bonus στο event, τα παρανυφάκια που ήταν επίσης δίδυμα μεταξύ τους.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, οι δύο αδερφοί υπήρξαν ανέκαθεν αχώριστοι, φορώντας εξ” επιλογής τα ίδια ρούχα κι επιλέγοντας αργότερα και το ίδιο επάγγελμα, αυτό του IT. Το γάμο τους δε, τον είχαν ονειρευτεί ακριβώς έτσι από τότε που φοιτούσαν στο σχολείο, καθώς ήθελαν όχι μόνο να παντρευτούν ταυτόχρονα, αλλά οι γυναίκες τους να είναι επίσης δίδυμες. Επειδή όμως, αν περίμεναν τη μοίρα ενδεχομένως να έμεναν για πάντα εργένηδες, ξεκίνησαν μέσω αγγελιών σε εφημερίδες και sites να αναζητούν τις ιδανικές υποψήφιες. Πέντε χρόνια κράτησε συνολικά η αναζήτηση, μέχρι να βρουν τις ιδανικές συζύγους, παρόλο που η ανταπόκριση στο κάλεσμα ήταν μεγάλη. Οι ίδιοι όμως ήθελαν οι μέλλουσες γυναίκες τους να είναι επίσης πανομοιότυπες σαν εκείνους. Δημιούργησαν μέχρι και σχετικό γκρουπ στο Facebook, το All Kerala Twins Group, που σήμερα μετρά πάνω από 300 μέλη, ωστόσο δεν κατάφερναν να βρουν το έτερόν τους ήμισυ. Η «σωτηρία» ήρθε τελικά μέσα από ένα site γνωριμιών, όπου και ήρθαν σε επαφή με τις αδερφές Reena και Reema.

 «Όταν τις γνωρίσαμε, καταλάβαμε πως ήταν αυτό που ψάχναμε. Ευτυχώς, ένιωσαν κι εκείνες ακριβώς το ίδιο» λέει ο Dilraj. «Ψάχναμε τα ιδανικά αγόρια τρία χρόνια συνεχόμενα. Όταν είδαμε τον Dilraj και τον Dinker κάναμε νόημα “Ναι” η μία στην άλλη. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία» λέει από την πλευρά της η Reena.

Η συνέχεια ήταν εύκολη, καθώς οι γαμπροί είχαν ήδη υπόψη τους δίδυμους ιερείς που θα τελούσαν το γάμο, τους οποίους κάλεσαν άμεσα. Όσο για τα παρανυφάκια, αυτά τα «επιστράτευσαν» από τη γειτονιά τους.

 

lifo.gr

typosthes.gr-Paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: