Σάββατο βράδυ με «Ζευγάρια στα βαθιά» στο Star (trailer)

Με την απολαυστική κωμωδία «Couples Retreat - Ζευγάρια στα βαθιά» του Peter Billingsley, παραγωγής 2009, θα κρατήσει συντροφιά τους τηλεθεατές το Star, το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου, στις 23:15.
Το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων της ταινίας έγιναν σε ένα πολυτελές θέρετρο στα νησιά Μπόρα – Μπόρα. Μάλιστα είναι η πρώτη ταινία, που γυρίζεται στην περιοχή, μετά το 1979, όταν και γυρίστηκε η ταινία Hurricane.
Πρωταγωνιστούν: Βινς Βον, Μάλιν Άκερμαν, Κεν Γιέονγκ, Κρίστεν Μπελ, Τζέισον Μπέιτμαν, Τζον Φαβρό, Κριστίν Ντέιβις, Ζαν Ρενό.
Ο Τζέισον και η Σίνθια είναι ζευγάρι και αποφασίζουν να πάνε διακοπές σε ένα τροπικό νησί – θέρετρο. Εκεί θα κάνουν κάποιες ειδικές συνεδρίες, σε μια ύστατη προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους, προκειμένου να σταθμίσουν τα υπέρ και τα κατά της σχέσης τους και να εξακριβώσουν αν τελικά μπορούν να αποφύγουν το χωρισμό. Επειδή όμως τα περιορισμένα οικονομικά τους, δεν τους επιτρέπoυν να πάνε μόνοι τους στο θέρετρο, προτείνουν σε άλλα τρία φιλικά ζευγάρια να τους ακολουθήσουν στον «επίγειο παράδεισο» και να απολαύσουν μοναδικές διακοπές, την ίδια στιγμή, που εκείνοι θα προσπαθούν να σώσουν τη σχέση τους, μέσα από «θεραπεία». 
Φτάνοντας όμως στο νησί τα τρία φιλικά ζευγάρια συνειδητοποιούν πως αναπόφευκτα, αργά ή γρήγορα, αντί για σπα και θαλάσσιο σκι, θα πρέπει να συμμετάσχουν και τα ίδια στις θεραπευτικές συνεδρίες του θέρετρου, καθώς η συμμετοχή στις θεραπείες δεν είναι προαιρετική, όπως αρχικά πίστευαν…

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: