Samsung Galaxy S 4: Οι προπαραγγελίες δείχνουν ότι είναι ήδη best seller!

Samsung Galaxy S 4: Οι προπαραγγελίες δείχνουν ότι είναι ήδη best seller!

Μπορεί το Galaxy S4 να έρθει στα καταστήματα από το Μάη και μετά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος γύρω από αυτό. Αναφορές θέλουν τη νέα ναυαρχίδα της να έχει ξεπεράσει σε προ-παραγγελίες τις 10 εκ. μονάδες, μόλις δυο εβδομάδες μετά την παρουσίαση του.

Αριθμός μεγαλύτερος από τον προκάτοχό του (Galaxy S3) κατά ένα εκατομμύριο μονάδες, την ίδια στιγμή που το 5 είχε 5.000.000 προ-παραγγελίες στο πρώτο weekend πριν την κυκλοφορία του.

Η συγκεκριμένη αναφορά έγινε για πρώτη φορά στην εφημερίδα «Korea Economic Daily» της Σεούλ, ίσως από κάποια εσωτερική διαρροή ή άλλη πηγή εκ των έσω. Είναι φυσικά εξαιρετικά θετικό σημάδι, αν μάλιστα σκεφτούμε πως μέχρι τώρα η ίδια η εταιρία δεν έχει κάνει κινήσεις για να το διαφημίσει στον κόσμο.

Ένα δείγμα ωστόσο της δημοτικότητας του μπορεί να θεωρηθεί το , μιας και εκεί βλέπουμε τρομερή διαφορά αναφορών στο Galaxy S4 σε σχέση με το iPhone 5, από τα πρώτα λεπτά της παρουσίασης του μάλιστα. Όπως αναφέρει ο αναλυτής Gene Muster στο Fortune, κατείχε το 81% των tweets σε σχέση με το 73% των αντίστοιχων του iPhone, με τα σχόλια ως επί το πλείστον να είναι θετικά, οπότε δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε σε θετικό αντίκτυπο και στις πωλήσεις της συσκευής.

Κλείνοντας, υπάρχουν ολοένα και περισσότερες αναφορές για μια μικρότερη έκδοση του Galaxy S4, η οποία θα εμφανιστεί αμέσως μετά την διάθεση του μεγάλου αδερφού του. Μέχρι τώρα, οι φήμες το θέλουν στις 4.3 ίντσες με Super AMOLED οθόνη και επεξεργαστή δυο πυρήνων χρονισμένο στα 1.6GHz. Μένει να δούμε το πως θα είναι στην τελική του μορφή, όταν αυτή ανακοινωθεί επίσημα.

[ Via ]

Samsung Galaxy S 4: Οι προπαραγγελίες δείχνουν ότι είναι ήδη best seller!

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: