Σάλος με τα σχόλια για την κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου  – «Βγήκε ο Δούκας με μελαμψό προσφυγάκι αγκαλιά…»

Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, Σοφία Γαλακτερού βρέθηκε δίπλα στη μητέρα της την παραμονή της πρωτοχρονιάς στην Πλατεία Συντάγματος όσο εκείνη παρουσίαζε την συναυλία, την οποία ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του έτους και η έναρξη του 2024. Η μικρή, μάλιστα, φωτογραφήθηκε και δίπλα στον νέο Δήμαρχο Αθηνών, Χάρη Δούκα.

Τα σχόλια για την τελετή ήταν πολλά και μάλιστα γράφτηκε πως η νεαρή είναι προσφυγόπουλο και κάποιοι χρήστες γέμισαν οργή διότι θεωρήθηκε πως αυτό ήταν ένας συμβολισμός και πως πλέον δεν θα υπάρχει χώρος για Έλληνες σε αυτές τις γιορτές.

«Το μήνυμα είναι σαφές. Η Αθήνα ανήκει στους λάθρο. Εσείς γηγενείς δεν θα τολμάτε πια να πατήσετε στις εκδηλώσεις που πληρώνετε με το αίμα σας. Όλα για τους λαθρομουσλιμια γίνονται. Βγήκε ο Δούκας με μελαμψό προσφυγάκι αγκαλιά να ευχηθεί στο ακροατήριο Χαμάς καλή χρονιά. Ελληνόπουλο δεν υπήρχε, γιατί τα πάντα είναι συμβολισμός», έγραφε χαρακτηριστικά ένα μήνυμα.

Το θέμα χολιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και η παρουσιάστρια τόνισε αγανακτισμένη «Δεν έχω δει πιο ρατσιστικά σχόλια για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, που εμφανίστηκε στο πλευρό του δημάρχου Αθηναίων στην αλλαγή χρονιάς στο Σύνταγμα. Ντροπή σε όλους πραγματικά. Είδα μια φανταστική εικόνα, ένα πολύ χαρούμενο κοριτσάκι, επέλεξε η Νάνσυ να πάρει την κορούλα της μαζί. Και εγώ θα το έκανα, μακάρι ο Θεός να με αξιώσει να έχω παιδάκι. Υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν αυτό το χαρούμενο κοριτσάκι και πάνε και γράφουν αρνητικά σχόλια;» σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΕΛΛΑΔΑΝανσυ ΖαμπετογλουΝασος ΓαλακτεροςΧαρης Δουκας

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: