«Rouk Zouk»: Παραμονή Χριστουγέννων με τους ηθοποιούς της σειράς «Ο Πρώτος από Εμάς» (trailers)

Διαφήμιση – Advertisement

Όταν το «ROUK ZOUK» και η Ζέτα Μακρυπούλια μπαίνουν σε εορταστικό mood, το παιχνίδι μοιάζει με το καλύτερο πάρτυ, δια χειρός Άγιου Βασίλη και καλεσμένους όλους εμάς!

Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1, οι ηθοποιοί της σειράς «Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» βάζουν τα ακουστικά τους και παίζουν με την καρδιά τους!
Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και πολύ γέλιο, καθώς από τη μία πλευρά του στούντιο είναι οι «ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ», η ομάδα των Σπύρου Χατζηαγγελάκη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μάριου Αθανασίου, Αντώνη Γιαννακού, Σεμέλης Μητροπούλου και Ιωσήφ Γαβριελάτου. Απέναντί τους, θα βρεθούν οι «ΠΑΝΤΑ ΣEΞY» με τους Αθηνά Οικονομάκου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννη Δρακόπουλο, Κώστα Φαλελάκη και Λάζαρο Βασιλείου.
Ετοιμαστείτε για ένα δυνατό και απολαυστικό επεισόδιο με τη Ζέτα να παίζει κάνοντας θαύματα με τα μεγάλα της χέρια και την Αθηνά να δυσκολεύεται να επιλέξει λέξη στο παιχνίδι! Ο Μάριος δηλώνει από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα χαρίσει εύκολα τη νίκη στους αντιπάλους, ζητώντας μέχρι και VAR από τον Δάσκαλο!


Το παιχνίδι, όμως, αποκτά και πιο…. εξομολογητικό χαρακτήρα με τον Σπύρο να μιλάει με την «ιδιότητα» του ψυχολόγου και τους συμπαίκτες του να αποκαλύπτουν πως σε όλα τα γυρίσματα έρχεται με το ταπεράκι του. Η Λένα από την άλλη, εξομολογείται πως μικρή ήθελε να γίνει… «κουρεύτρα», η Βίβιαν μαθαίνουμε πως πριν τις εpωτικές σκηνές στη σειρά, τρώει καυτερές τσίχλες, ενώ στις ίδιες σκηνές ο Λάζαρος δεν θέλει να του πειράζουν τα μαλλιά. Με την ίδια εξομολογητική διάθεση, ο Μάριος λέει πως τα μούσια του Αντώνη… τσιμπάνε, ενώ όλοι «καταγγέλλουν» πως τα μαλλιά του Γιάννη (Τσιμιτσέλη) δεν χαλάνε με τίποτα! Τέλος, όλοι συμφωνούν πως ο Γιάννης (Δρακόπουλος) με έναν περίεργο τρόπο βρίσκεται στον κόσμο του, ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα εναρμονισμένος με το περιβάλλον!

Συντελεστές:
Head of Production: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΤΣΟΣ
Project Manager: ΜΑΡΙΑ ΝΤΡΟΥΒΑ
Content Director: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ
Αρχισυντάκτης: ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ
Σκηνοθέτης: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
Βοηθός Σκηνοθέτης: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΗΩΡΑΣ
Οργάνωση Παραγωγής: ΜΑΙΡΗ ΜΟΥΣΤΑΚΗ
Διεύθυνση Παραγωγής: ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΡΑΚΗΣ 

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: