Ρόδος: 55χρονος πνίγηκε από το φαγητό και πέθανε έναν μήνα μετά

Ένας 55χρονος αποφάσισε απλώς να δειπνήσει σε κέντρο εστίασης της Ρόδου, πριν από ένα περίπου μήνα, όμως την ώρα του φαγητού, κομμάτι της τροφής φέρεται να εισήλθε στην τραχεία ή στους βρόγχους, με αποτέλεσμα την απόφραξη της αναπνευστικής οδού και τη δημιουργία βλάβης η οποία δε μπόρεσε να αποκατασταθεί.

Ο άτυχος 55χρονος από το Βόλο που βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου για δουλειά, φαίνεται ότι μετά την κατάποση, έχασε τις αισθήσεις του, τις οποίες δε μπόρεσε να ανακτήσει, με συνέπεια να μεταφερθεί και να νοσηλευθεί αρχικά στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Όταν συνέβη το περιστατικό, όλοι όσοι βρίσκονταν στο σημείο έκαναν απέλπιδες προσπάθειες για την εξαγωγή του κομματιού του φαγητού, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Κατέληξε έναν μήνα μετά

Καθώς στο Νοσοκομείο της Ρόδου δεν υπήρχε διαθέσιμο κρεβάτι στη ΜΕΘ, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης, όπου και νοσηλευόταν εδώ και περίπου ένα μήνα, μέχρι και την Πέμπτη που δυστυχώς κατέληξε.

Το Σάββατο, αναμένεται μετά και την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, να πάει η σορός του στον Βόλο, προκειμένου να γίνει η κηδεία του.

Να αναφέρουμε ότι ο άτυχος άνδρας είχε σύζυγο και ένα παιδί.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: