Ρίσι Σούνακ: Η πεθερά του αποκαλύπτει πώς αντέδρασε συνοριοφύλακας όταν του είπε πως θα μείνει στη Downing St 10

Η πεθερά του Ρίσι Σούνακ, Σουντά Μούρτι, θυμήθηκε πρόσφατα ένα περιστατικό στο οποίο Βρετανός συνοριοφύλακας δεν την πίστεψε όταν του είπε πως η διεύθυνση κατοικίας της ήταν η Downing Street 10.

Η κ. Μούρτι, σύζυγος του Ινδού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Ναραγιάνα Μούρτι, συγγραφέας και φιλάνθρωπος η ίδια, διηγήθηκε την αντίδραση ενός αξιωματικού στα σύνορα όταν δήλωσε τη διεύθυνσή της στο Λονδίνο, ενώ είχε έρθει για επισκεφτεί την κόρη και τον γαμπρό της.

Σε εμφάνισή της ως καλεσμένη στο The Kapil Sharma Show, ένα πρόγραμμα της ινδικής τηλεόρασης, η κ. Μούρτι δήλωσε ότι ο αξιωματικός έπαθε σοκ όταν του είπε πως θα πάει στην οικία του πρωθυπουργού.


«Πήγαινα στο Ηνωμένο Βασίλειο», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Έτσι ρώτησα την αδελφή μου, να γράψω ως διεύθυνση το “10 Downing Street”; Ο γιος μου Ρόχαν μένει επίσης στο Λονδίνο. Αλλά δεν θυμόμουν απ’ έξω τη διεύθυνσή του».

Κατά την άφιξή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν τη συνάντησε ο συνοριοφύλακας, τη ρώτησε πού θα έμενε στο Λονδίνο.

Ο αξιωματικός μετανάστευσης δεν την πίστεψε όταν είδε τη διεύθυνση στην οποία θα έμενε.

«Με κοίταξε και μου είπε “Αστειεύεσαι;”». είπε η κ. Μούρτι.

«Όχι. Σας λέω την αλήθεια», θυμήθηκε να λέει στον αξιωματικό.

«Νόμιζε ότι αστειευόμουν. Κανείς δεν πιστεύει ότι αυτή η 72χρονη κυρία που είναι απλή μπορεί να είναι η πεθερά του Βρετανού πρωθυπουργού».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: