Όμηροι των «λαθρο» ο Στρατός και η Χώρα…Όροι μας θέτουν τώρα & αυτοί!

Απίστευτο και όμως αληθινό ...Την ώρα που οι Στρατιώτες μας εργάζονται σαν τα σκυλιά για να ετοιμάζουν  Στρατόπεδο περίπου 2000 λαθρομεταναστών στο Κουτσόχερο της Λάρισας …Οι Αφγανοί με την καθοδήγηση ντόπιων αρνούνται να μεταβούν στο Στρατόπεδο!

Φανταστείτε τι έχουν να εντιμετωπίσουν οι Στρατιωτικοί Διοικητές των Στρατοπέδων αυτών που θα είναι στο έλεος αυτών όταν αποφασίσουν να εξεγερθούν ,γιατί αν κάποιοι στη Κυβέρνηση και στις Αρχές Ασφαλείας πιστεύουν, οτι αυτοί θα καθήσουν σαν καλά παιδιά ,σε λίγο καιρό θα δείτε πράγματα και θάματα !

Το στρατόπεδο «Ευθυμιόπουλου», που βρίσκεται μεταξύ Μάνδρας και Κουτσοχέρου στη Λάρισα, αποτελεί ένα από τα επτά κέντρα φιλοξενίας προσφύγων που ετοιμάζονται αυτές τις ημέρες από τις  Ένοπλες Δυνάμεις !

Εντύπωση πάντως μας  κάνει που βρέθηκαν τόσα χρήματα για περίφραξη τύπου ΝΑΤΟ την ώρα που τα Στρατόπεδα του Ελληνικού Στρατού θυμίζουν Αλβανικές εγκαταστάσεις την εποχή του Χότζα!

Στο στρατόπεδο ολοκληρώνεται η εγκατάσταση 300 σκηνών η χωρητικότητα των οποίων ξεπερνά τους 2.000  η περίφραξη του χώρου ολοκληρώνεται, ενώ συνεργεία της ΔΕΥΑΛ εργάζονται για την τοποθέτηση δικτύου ύδρευσης.

Αν και ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλης Τελλίδης βρέθηκε την Τρίτη στην  Λάρισα στην έδρα της 1ης Στρατιά δεν επιθεώρησε τα έργα στο Στρατόπεδο ,όπου και  μίλησε για ηθικό του Στρατεύματος …Έχει μείνει κανείς στα Στρατόπεδα ;

Χθες, πάντως, στο κείμενο-επιστολή προς τους αντιπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών αλλά και τις τοπικές αρχές που δημοσιοποίησαν οι «Αφγανοί λαθρομετανάστες διαμένοντες στην πόλη της Λάρισας της Ελλάδας, καταυλισμός δίπλα από το εργοστάσιο της Ρόκα» θέτουν τους δικούς τους όρους για την εγκατάστασή τους στο Στρατόπεδο!

Μεταξύ άλλων τόνιζαν, ότι ο χώρος που υποδείχθηκε στο Κουτσόχερο είναι 12 χιλιόμετρα μακριά από την Λάρισα και «βρίσκεται σε ορεινή περιοχή, (Μπούρδες αυτοί που το έγραψαν δεν ξέρουν οτι είναι στον Κάμπο; )

Δεν υπάρχουν ανέσεις υγιεινής και είναι μακριά από την παρακολούθηση των μέσων μαζικής ενημέρωσης (αυτό τους καίει), και το σημαντικότερο είμαστε άνθρωποι και δικαιούμαστε να ζήσουμε, δεν είμαστε εγκληματίες φυλακισμένοι μεταφερόμενοι σε ένα στρατιωτικό καταυλισμό μακριά από την πόλη». 

Βεβαίως και είναι άνθρωποι οι λάθρο όπως και οι Στρατιώτες μας είναι άνθρωποι και πάνε όπου τους πάει η Πατρίδα …Αν  όμως θέλουν μπορούν να μείνουν σε 5άστερα ξενοδοχεία αφού βέβαια τα πληρώσουν απο την τσέπη τους !

Όσο για την φυλακή …οι τρόφιμοι  κάποιων Φυλακών θα σκότωναν να μείνουν σε στρατόπεδα …Αλλά είπαμε δεν είδαμε τίποτε ακόμη!

Βλέπεις είχαν καλύτερα σπίτια στην Πατρίδα τους και τα παράτησαν !!



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: