Rally Monte Carlo: Οι Βέλγοι Neuville- Wydaeghe  κέρδισαν το πρώτο WRC της χρονιάς

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στο WRC ήταν ένας από τους καλύτερους τα τελευταία χρόνια. Είχε διαρκώς αλλαγές στην πρώτη θέση και αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία ειδική.

Το τέταρτο και τελευταίο σκέλος ξεκίνησε με τους Neuville- Wydaeghe να έχουν διαφορά από τους Ogier- Landais, μόλις 3.3’’.


Thierry Neuville- Martijn Wydaeghe

Και φυσικά όταν ο αντίπαλός σου έχει 8 παγκόσμια πρωταθλήματα χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση για να τον κερδίσεις. Τελικά αποδείχθηκε ότι ο Βέλγος T. Neuville, που κέρδισε τον αγώνα έχει ψυχή αλλά και μυαλό.


Sebastien Ogier- Vincent Landais

Ήταν μια μάχη που εκτός από την πείρα χρειαζόταν γερά νεύρα και τύχη. Τα ξημερώματα όταν ξεκίνησε η πρώτη από τις τρείς τελευταίες ειδικές διαδρομές, δεν μπορούσε να γίνει καμιά πρόβλεψη για το ποιος θα ανέβει πρώτος στο βάθρο του νικητή.


Elfyn Evans- Scott Martin

Οι Βέλγοι Thierry Neuville- Martijn Wydaeghe με το HYUNDAI i20 N Rally 1 Hybrid είχαν προβάδισμα από τους Γάλλους Sebastien Ogier- Vincent με το TOYOTA GR YARIS Rally 1 Hybrid, μόλις 3.3’’ δευτερόλεπτα.

Για φαντασθείτε ότι είχαν κάνει από την Πέμπτη που ξεκίνησε ο αγώνας μέχρι χθες (τρίτο σκέλος του αγώνα) 1.329.03 χιλιόμετρα από τα οποία τα 272.32. Και είχαν διαφορά 3.3’’


Thierry Neuville

Ο Neuville γνώριζε ότι ο Ogier που είναι ήδη κάτοχος 8 παγκόσμιων τίτλων, δεν είναι ένας απλός αντίπαλος και ήταν ικανός μέσα σε λίγα μέτρα να φέρει την ανατροπή.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: