Ράλλυ Φθιώτιδος : 57 πληρώματα ξεκίνησαν τον ασφάλτινο αγώνα

Το βράδυ της Παρασκευής στην Πλατεία Πάρκου, δόθηκε η πανηγυρική εκκίνηση του ασφάλτινου Ράλλυ Φθιώτιδος. Συνολικά 57 πληρώματα θα δώσουν μάχη με τα χρονόμετρα για ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα που μετράει στο δεύτερο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου και τον τέταρτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων

Στην τυπική εκκίνηση χθες παραβρέθηκαν ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Ευθύμιος Καραΐσκος, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδος κ. Θανάσης Κυρίτσης και πλήθος Αντιδημάρχων της πόλης. Τα πληρώματα στην πλειονότητά τους δήλωσαν ευχαριστημένα με τη χάραξη του αγώνα και ειδικά με την ενιαία διαδρομή «Μπράλος-Παύλιανη» που χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε αγώνα ράλλυ.

Το πρώτο αυτοκίνητο ξεκίνησε στις 09.00 (1 Ιουλίου- Σάββατο) από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Οι αγωνιζόμενοι κατευθύνθηκαν στην εναρκτήρια ειδική διαδρομή του αγώνα «Μπράλος-Παύλιανη», η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά ως ενιαία, με το συνολικό της μήκος να φτάνει τα 30,35 χιλιόμετρα.

Στη συνέχεια, θα αγωνιστούν στην ειδική διαδρομή «Καλοσκοπή», μήκους 10,92 χιλιομέτρων και θα επιστρέψουν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Έπειτα από το 30λεπτο service, θα διέλθουν και πάλι από τις ειδικές διαδρομές «Μπράλος-Παύλιανη» και «Καλοσκοπή» και θα τερματίσουν στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας στις 15:12. Η απονομή των επάθλων θα διεξαχθεί στην Πλατεία Πάρκου στις 20:00. Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα είναι 82,54 km και τα συνολικά χιλιόμετρα 212,30 km.

Οργανωτής του αγώνα είναι η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) και συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.) ο Δήμος Λαμιέων, ο Δήμος Δελφών, ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, ο Δήμος Καμένων Βούρλων και το Επιμελητήριο Φθιώτιδος.

 

Ράλλυ Φθιώτιδος : 57 πληρώματα ξεκίνησαν τον ασφάλτινο αγώνα gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: