Ραγκούσης: Η κυβέρνηση ρίχνει μαύρο στην διαύγεια

Τα πυρά του κατά της κυβέρνησης έστρεψε ο πρώην υπουργός, Γιάννης Ραγκούσης, που τονίζει ότι πραγματοποίησε παράνομες δαπάνες επιλέγοντας το σκοτάδι για να διαχειριστεί τα χρήματα των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα η δήλωση αναφέρει:

«Η κυβέρνηση Τσίπρα “ρίχνει μαύρο” στη δι@ύγεια.

Με νομοθετική διάταξη καταργεί την υποχρέωση ανάρτησης στο διαδίκτυο πληθώρας δαπανών στο Υπουργείο Εξωτερικών. (άρθρο 108 στο Ν/Σ για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου).

Επικαλείται δήθεν ιδιαιτερότητα αυτών των δαπανών που άπτεται της ασφάλειας της χώρας. Όμως, ως συνήθως, ψεύδεται η κυβέρνηση Τσίπρα. Διότι στο άρθρο 2 παρ.4 του Ν.3861 έχουμε εξαρχής εξαιρέσει όλες τις δαπάνες των οποίων η δημοσιότητα μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην εθνική άμυνα κι ασφάλεια της χώρας. Επομένως, άλλες δαπάνες επιδιώκουν να νομιμοποιήσουν, που δεν σχετίζονται με την εθνική ασφάλεια.

Δαπάνες όμως, για τις οποίες ευθέως πλέον γεννάται το ερώτημα :

“πως τις υλοποίησαν ή τις ανέλαβαν από την ώρα που δεν τις είχαν αναρτήσει στο διαδίκτυο”; Προφανώς έχουν διαπράξει ήδη την παραβίαση του Ν.3861 έχοντας πραγματοποιήσει παράνομες δαπάνες. Ποιες άραγε; Προφανώς επιλέγουν και τώρα να διαχειριστούν στο σκοτάδι τα χρήματα των Ελλήνων.

Όπως νομοθέτησαν και την Άνοιξη για δαπάνες στου υπουργείου οικονομικών».

Action24.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: