Ψυχολογικά πιεσμένη νιώθει η Ελένη Μενεγάκη

Ψυχολογικά πιεσμένη νιώθει η Ελένη Μενεγάκη

Μπορεί μπροστά στις κάμερες η να φροντίζει να δείχνει πάντα το καλό της πρόσωπο και να έχει μόνιμα το χαμόγελο χαραγμένο στα χείλη της, όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι για τη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης. Η ίδια δεν κρύβει πια ότι χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση. Τόσο σωματική όσο και ψυχολογική, αφού κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν έχει περάσει πάρα πολλά που έχουν επηρεάσει τόσο την υγεία όσο και την ψυχολογία της.

«Δεν την παλεύω καθόλου. Δεν αντέχω. Καταρρέω!». Η δήλωσή της προκάλεσε σοκ ακόμη και σε ανθρώπους που τη γνωρίζουν πάρα πολύ καλά. Δεν περίμεναν ότι η Ελένη θα ήταν τόσο χάλια, αφού ξέρει τον τρόπο να «καμουφλάρει» τον κάθε είδους πόνο της.

Μία δήλωση συγκλονιστική στο περιοδικό «YES!» που δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Η αρχική της εξομολόγηση έγινε στον αέρα της εκπομπής της μιλώντας στον άμεσο συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα. Η Ελένη έδειχνε ότι δεν ήταν στα καλά της, όμως προσπάθησε να μην καταλάβει τίποτα κανείς. Μόνο στον Γρηγόρη είπε την αλήθεια για το πόσο χάλια ένιωθε αφού του τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν την παλεύω». Μάλιστα η παρουσιάστρια προδόθηκε από το ανοιχτό της μικρόφωνο, όμως γρήγορα προσπάθησε να τα «μπαλώσει» και τα κατάφερε.

Πηγή: youweekly.gr

 

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: