Ψάχνει άλλο λιμάνι ο Πουλίδο

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, ο Αλαν Πουλίδο ταξίδεψε στην πατρίδα του. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Μεξικό, στο πλαίσιο της εορταστικής του άδειας, και χθες φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου παραδέχτηκε ότι έχει πρόταση από την Τσίβας, ενώ αποκάλυψε ότι έχουν γίνει «κρούσεις» και από ευρωπαϊκές ομάδες.

«Γνωρίζω για το ενδιαφέρον της Τσίβας. Μίλησα με ανθρώπους της ομάδας, ενώ θα υπάρξει και ραντεβού με τον μάνατζέρ μου. Θα δούμε τι θα συμβεί και πόσο κοντά βρισκόμαστε στη μεταγραφή. Θα μού άρεσε να παίξω στην Τσίβας. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα και τη συμπαθώ ιδιαίτερα. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που θα επηρεάσουν την απόφασή μου.

Αυτό θα το αναλύσουμε με τον μάνατζέρ μου. Μια ομάδα όπως η Τσίβας, η οποία είναι μεγάλη, θα αποτελούσε ιδανική επιλογή. Ωστόσο, έχω προτάσεις και από την Ευρώπη και θα πάρω την καλύτερη απόφαση», δήλωσε αρχικά ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο.

«Αυτό που επιθυμώ είναι να παίζω. Βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν αγωνίζομαι αρκετά. Ομως έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τώρα προετοιμάζομαι για το μέλλον», κατέληξε.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: