Πρώτο «βήμα» για τη Λοκομοτίβ του Μπαρτζώκα


Η Μπαρτσελόνα «άγγιξε» το πρώτο break στα φετινά πλέι οφ της Euroleague, απέναντι στην αγχωμένη Λοκομοτίβ Κούμπαν από την ιστορική πρώτη συμμετοχή της στους «8» της διοργάνωσης, αλλά οι Ρώσοι με αντεπίθεση διαρκείας στην τελευταία περίοδο υπερασπίστηκαν το «σπίτι» τους και το πλεονέκτημα της έδρας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε με αμυντικό ρεσιτάλ στον επίλογο της αναμέτρησης, που περιόρισε στους 8 πόντους τους «μπλαουγκράνα», να πετύχει την ανατροπή και να φτάσει στη νίκη με 66-61. Το επόμενο «ραντεβού» των δύο ομάδων έχει οριστεί για την Παρασκευή και πάλι στο Κράσνονταρ.

Κορυφαίος των νικητών ο Άντονι Ράντολφ με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (17) και ριμπάουντ (10), ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μάλκολμ Ντιλέινι με 11 πόντους. Από τους Ισπανούς ξεχώρισαν οι Τζάστιν Ντόελμαν και Πάου Ρίμπας, οι οποίοι σημείωσαν από 13 πόντους.

Ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος έγινε απόψε ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε σε πλέι οφ της Euroleague με τέσσερις διαφορετικές ομάδες (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Αναντολού Εφές και Μπαρτσελόνα), έμεινε στο παρκέ 8 λεπτά με απολογισμό 2 πόντους (1/4δ., 0/1τρ.) και 5 ριμπάουντ, ενώ ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ σημείωσε επίσης 2 πόντους (1/2δ.) και μάζεψε 1 ριμπάουντ στον ίδιο χρόνο συμμετοχής.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν το ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έχασε για το υπόλοιπο της αναμέτρησης τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος χτύπησε στον αριστερό αστράγαλο.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: