Πρωτιές για την Peugeot και στην αγορά ελαφρών επαγγελματικών !!!

Στην πρώτη θέση πωλήσεων ελαφρών επαγγελματικών βρέθηκε η Peugeot τον Αύγουστο με μερίδιο αγοράς 26%, γεγονός που επιβεβαιώνει πως τα μοντέλα της αποτελούν τον ιδανικό συνεργάτη για τους επαγγελματίες. Επιπλέον, στο οκτάμηνο της τρέχουσας χρονιάς τα δημοφιλή μοντέλα Peugeot Partner και Peugeot Boxer κατέχουν σταθερά την πρώτη θέση στις αντίστοιχες κατηγορίες της αγοράς.

Πιο συγκεκριμένα, το Peugeot Partner για το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου 2021, βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του η οποία αποτελεί το 35% της συνολικής αγοράς. Πρόκειται για το πλέον επιτυχημένο επαγγελματικό μοντέλο της Peugeot καθώς βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας του και στην Ευρώπη από το λανσάρισμά του το 2018, ενώ επιπρόσθετα κέρδισε και τον τίτλο του International VAN of The Year το 2019.

Το Peugeot Boxer σημειώνει επίσης μεγάλη επιτυχία όντας πρώτο στην κατηγορία του στην ελληνική αγορά, το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2021. Ακολουθώντας πιστά την φιλοσοφία της «δύναμης της επιλογής», το μοντέλο προσφέρεται σε μία πληθώρα αμαξωμάτων που ταιριάζουν για κάθε χρήση και κάθε επαγγελματική δραστηριότητα.

Τα περισσότερα επαγγελματικά μοντέλα της Peugeot διατίθενται ήδη και σε αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις στο πλαίσιο εξηλεκτρισμού της μάρκας.

Η σημαντική επιτυχία των επαγγελματικών της Peugeot συνίσταται σε πλήθος παραγόντων, μεταξύ των οποίων, η υψηλή αξιοπιστία, οι προηγμένοι και πολυβραβευμένοι κινητήρες πετρελαίου, η επιθετική εμπορική πολιτική της ελληνικής αντιπροσωπείας, καθώς και το πανελλαδικό δίκτυο διανομέων της μάρκας — το οποίο διαθέτει εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων και άρτια καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό.

Πρωτιές για την Peugeot και στην αγορά ελαφρών επαγγελματικών !!! gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: