Προσλήψεις και στο «Αττικό»

Προσλήψεις γιατρών για τη στελέχωση περιφερειακών νοσοκομείων, ανακοίνωσε ο Αν.Λυκουρέντζος
 
Αθήνα
Προσλήψεις και στο «Αττικό»Την πρόσληψη 600 τακτικών και 800 επικουρικών γιατρών για την κάλυψη των αναγκών της νησιωτικής , ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στην

Οι γιατροί θα κληθούν να στελεχώσουν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και να καλύψουν κενά σε κλινικές που αντιμετωπίζουν προβλήματα υποστελέχωσης.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σταθά, που αφορούσε στα λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου Θήβας, ο κ.Λυκουρέντζος εξήγησε ότι το τακτικό ιατρικό προσωπικό έχει ήδη επιλεγεί και μόλις εγκριθούν οι πιστώσεις θα δρομολογηθούν οι προσλήψεις, ενώ θα προκηρυχθούν και οι θέσεις των επικουρικών γιατρών. 

Προσλήψεις προσωπικού και στο «Αττικό»

Αναφορικά με τα προβλήματα του Νοσοκομείου «Αττικό», που έθιγε σε επίκαιρή ερώτησή της η βουλευτής του , , τονίζοντας πως η κάνει στην Υγεία με κίνδυνο ανθρώπινων ζωών, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι « κάνουμε στον περιορισμό της δαπάνης στα διοικητικά έξοδα. Περιορίζουμε τις διοικήσεις και την σπατάλη στις προμήθειες. Δεν επιχειρούμε να αδικήσουμε τους ιατρούς».

Ανάφερε μάλιστα ότι υπάρχει ανοιχτή προκήρυξη για προσλήψεις 750 νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού, που θα απορροφηθούν και στο «Αττικό» .

Διευκρίνισε δε, πως όλες οι δεδουλευμένες εφημερίες πληρώνονται, ενώ το πρόβλημα που υπήρχε από το Γενικό Λογιστήριο, πλέον επιλύθηκε και άμεσα θα εξοφληθούν οι εφημερίες του τελευταίου τριμήνου.
health.in.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσλήψεις και στο «Αττικό»

Tags: , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: