Πρώην παίκτρια του MasterChef για Πολυχρονόπουλο: Ο τύπος είναι μπρουτάλ, νεάτερνταλ και σκληρός

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ντέμη Γεωργίου στον Ισίδωρο Φίκαρη και την κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Η πρώην παίκτρια του MasterChef αναφέρθηκε στην εικόνα που είχε για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μιας και το δικό της εστιατόριο βρισκόταν πολύ κοντά στην κοινωνική κουζίνα «Άλλος άνθρωπος» και όσα ήρθαν στο φως τα τελευταία 24ωρα για τον ιδρυτή της .

Ειδικότερα, η Ντέμη Γεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάτι υπήρχε μέσα μου και δεν έτυχε ποτέ να πάω να μαγειρέψω στον «Άλλον άνθρωπο» ενώ είχε συζητηθεί κάποιες φορές. Δεν ξέρω, εγώ όμως πηγαίνω με την διαίσθηση μου. Αυτό ήταν κάτι εκτός των ορίων μου. Δεν ήθελα παρόλο που ήταν δίπλα στο εστιατόριο μου».

«Είχα νιώσει ότι κάτι συμβαίνει με τον Άλλον Άνθρωπο. Ποτέ βέβαια δεν είχε ακουστεί τίποτα και ήταν πολύ απρόσμενο όλο αυτό που έγινε, εγώ δεν είχα ιδέα.  Όλα φαίνεται βέβαια, κάποια πράγματα φαίνονται στα μάτια των ανθρώπων. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που η φυσιογνωμία τους παραπέμπει σε κάτι άλλο. Είναι ο τζόγος, ο αλκοολισμός και δεν το λέω κακά ούτε θέλω να ακουστεί άσχημα. Αλλά, ναι, ο τύπος είναι μπρουτάλ, νεάτερνταλ και σκληρός. Είναι σκληροτράχηλο τυπάκι, δεν τον βλέπεις; Δεν μου βρώμαγε κάτι, που λέμε, γιατί και τα ψάρια βρωμάνε αλλά είναι νόστιμα, απλά δεν ήθελα εγώ να είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος για κάποιον δικό μου λόγο».

«Σε αυτή τη χώρα και γενικότερα πάνε όλοι να αρπάξουν από κάτι. Δεν μου κάνει εντύπωση, δεν πέφτω από τα σύννεφα. Δεν είχαμε βρεθεί ποτέ με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο αλλά είχε γίνει το εξής. Κάποια στιγμή με προσέγγισαν να κάνω μια συνέντευξη για σεφ σε ένα μαγαζί εδώ στην Αθήνα, που από πίσω έλεγαν ότι είναι εκείνος. Τώρα κατά πόσο αυτό ισχύει, δεν το γνωρίζω».

«Μου κάνει όμως εντύπωση πως από κάτι, το οποίο είναι να πουλάς κάτι στον δρόμο για να βγάζεις το ένα ευρώ και αν είσαι άστεγος, έχεις μπει σε μια διαδικασία μέσω μιας ΜΚΟ να έχεις εστιατόριο» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ντέμη Γεωργίου στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

ΕΛΛΑΔΑMasterchefΚωνσταντινος Πολυχρονοπουλοςπαικτρια ριαλιτι
Μοιράσου το άρθρο
Print

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: