Πόλεμος στην Ουκρανία – Ζαχάροβα για τις δηλώσεις Μπάιντεν: «God save America»

Το σχόλιο της εκπροσώπου του ρωσικού ΥΠΕΞ στην τοποθήτηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις δηλώσεις Μπάιντεν — «Η δήλωση Μπάιντεν είναι ανησυχητική, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε και να καταγράφουμε προσεκτικά τέτοιες δηλώσεις» είπε ο Πεσκόφ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στη Μόσχα για τη δήλωση που έκανε ο Τζο Μπάιντεν το Σάββατο κατά την επίσκεψή του στην Πολωνία, σχετικά με τον Βλαντιμίρ Πούτιν (τον χαρακτήρισε «χασάπη» και μίλησε για «αλλαγή καθεστώτος στη Ρωσία»).

Σήμερα, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Telegram την τελευταία θέση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις τοποθετήσεις Μπάιντεν, συνοδευόμενη από τη δική της φράση «God Save America».


«Οι δηλώσεις του Τζο Μπάιντεν για τον Βλαντιμίρ Πούτιν έγιναν με βάση το συναίσθημα και δεν αντικατοπτρίζουν την επίσημη πολιτική του Λευκού Οίκου, σύμφωνα με σύμβουλο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ», έγραψε στο Telegram.

Και πρόσθεσε: «God Save America».

Για το θέμα, μίλησε στην ενημέρωση της Δευτέρας και ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ. «Η νέα δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ανησυχητική, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε και να καταγράφουμε προσεκτικά τέτοιες δηλώσεις», δήλωσε ο Πεσκόφ.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: