Πόλεμος στην Ουκρανία – Ρωσία κατά ΗΠΑ: Αυξάνονται οι απειλές σας εναντίον μας

Οξύνονται ακόμη περισσότερο οι σχέσεις Ουάσινγκτον-Μόσχας. Ο γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Νικολάι Πάτρουσεφ δήλωσε ότι οι απειλές για τη Ρωσία που προέρχονται από την υπό την ηγεσία των ΗΠΑ στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ αυξάνονται, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Το TASS επικαλείται τον Πάτρουσεφ που δήλωσε ότι «η ανάπτυξη στρατιωτικών υποδομών του ΝΑΤΟ κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, η εντατικοποίηση των αναγνωριστικών δραστηριοτήτων και η παρουσία τακτικών πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη ενισχύει τις στρατιωτικές απειλές για την Ρωσία».

O Πάτρουσεφ είπε επίσης ότι η Ουκρανία έχει πραγματοποιήσει εφέτος περισσότερες από 70 επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στην Κριμαία και επίσης πραγματοποιήσει επίσης επιθέσεις τις περιοχές Κρασνοντάρ και Ροστόφ της νότιας Ρωσίας , μετέδωσε το πρακτορείο RIA.

«Οι στόχοι κατά κανόνα είναι ενεργειακές και βιομηχανικές υποδομές, η καταστροφή των οποίων απειλεί την ειρηνική ζωή και την υγεία των ανθρώπων», δήλωσε ο Πάτρουσεφ σε συνάντηση για θέματα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Κρασνοντάρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: