Ποιος γνωστός σεφ έπεσε πάνω στη Ζέτα Μακρυπούλια και δεν την αναγνώρισε..;

Ποιος γνωστός σεφ έπεσε πάνω στη Ζέτα Μακρυπούλια και δεν την αναγνώρισε..;Μα είναι δυνατόν να βρεθείς τετ α τετ την Ζέτα Μακρυπούλια, να την χαιρετίσεις, αλλά… να μην την αναγνωρίσεις;
Όχι, δεν πρόκειται για περίπτωση εξαιρετικά υψηλής μυωπίας, ούτε για άνθρωπο που έχασε τα γυαλιά του και δεν βλέπει: για τον Δημήτρη Σκαρούτσο μιλάμε!

«Την προηγούμενη Δευτέρα που ήμουν στο «Mega Mε Mία», τελειώνοντας, πήγα στο καμαρίνι να ξεβαφτώ. Εκεί ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Γρηγόρη Βαλτινό.

Τη χαιρέτησα, αλλά δεν την αναγνώρισα και στενοχωρήθηκα», λέει ο μάγειρας στο περιοδικό «Ok!». Φαντάσου δηλαδή να είχε αλλάξει look η γοητευτική ξανθιά – μπορεί να την περνούσε και για… καθαρίστρια!

Για να δικαιολογηθεί, πάντως, ο Δημήτρης υποστηρίζει ότι δυσκολεύεται να αναγνωρίσει τα πρόσωπα της showbiz γιατί, ούτε επαφές έχει μαζί τους, ούτε βλέπει τα lifestyle περιοδικά.

Δηλαδή αυτή τη συνέντευξή του δεν θα την διαβάσει; Ή μήπως δεν βλέπει τις φωτογραφίες με την αγαπημένη του, τις οποίες βλέπουμε όλοι, σχεδόν ανά δεκαπενθήμερο;

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: