Ποιο είναι το δελεαστικό προνομιακό επιτόκιο για το 100% ηλεκτρικό CUPRA Born

Για το νέο αμιγώς ηλεκτρικό CUPRA Born έχουμε αναφερθεί πρόσφατα. Ένα πολύ καλό αυτοκίνητο που απευθύνεται σ αυτούς που θέλουν να ξεχωρίζουν. Η  Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ σε συνεργασία με την Volkswagen Financial Services θέλοντας να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο τους υποψήφιους πελάτες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, προσφέρουν για το αμιγώς ηλεκτρικό CUPRA Born, νέο προνομιακό επιτόκιο 4,9% με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα Auto Credit.

Το νέο χαμηλότοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα με επιτόκιο 4,9%, εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση, κάνει την απόκτηση του CUPRA Born ακόμα πιο δελεαστική, ενώ εξασφαλίζει απόλυτη ελευθερία για τον πελάτη στη λήξη του και για τη διαχείριση της τελευταίας πληρωμής τύπου ballοon.

Ειδικότερα, για όλες τις νέες παραγγελίες που αφορούν το συγκεκριμένο μοντέλο και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ευέλικτη χρηματοδότηση Auto Credit που προσφέρει:

*             Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 4,9%

*             Ελάχιστη Προκαταβολή από 10%

*             Διάρκεια χρηματοδότησης έως 48 μήνες, προσφέροντας στη λήξη τις εξής επιλογές:

*             Εξόφληση και Διατήρηση του οχήματος

*             Επαναχρηματοδότηση με επιτόκιο καινούριου και διατήρηση του οχήματος

*             Επιστροφή του οχήματος και αγορά νέου

Το νέο πρόγραμμα συνδυάζεται με πρόγραμμα προστασίας αποπληρωμής του Δανείου, καθώς και με υποχρεωτική κατ’ ελάχιστο 6μηνη ασφάλεια VWFS.

Σε μία εποχή που οι ανάγκες και τα δεδομένα της αυτοκίνησης αλλάζουν συνεχώς, το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για το CUPRA Born έρχεται να εξασφαλίσει στον πελάτη ότι μπορεί να οδηγεί ένα καινούργιο, σύγχρονο αυτοκίνητο, χωρίς να δεσμεύει μεγάλο κεφάλαιο και χωρίς να ανησυχεί καθόλου για τη μεταπώλησή του.

 

 

 

 

Ποιο είναι το δελεαστικό προνομιακό επιτόκιο για το 100% ηλεκτρικό CUPRA Born gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: