Ποια είναι τα κορυφαία ελαστικά της KUMHO TIRE- Ποιος τα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα

 Η KUMHO αποτελεί μια κορυφαία, παγκοσμίως, μάρκα ελαστικών, που ανήκει στον Κορεάτικο Όμιλο KUMHO Tire Inc. Το Group ελαστικών KUMHO και, σήμερα, κατατάσσεται στο TOP 20 (Νο. 15 – Ιούλιος 2023) των κατασκευαστών ελαστικών, παγκοσμίως, σύμφωνα με την κατάταξη Top 75 του Tire Business (http://bit.ly/3TZFSRd ), με πωλήσεις, ύψους 2,648€ δις ευρώ (2022),  και εργοστάσια σε Κορέα, Αμερική, Κίνα, Βιετνάμ ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και η κατασκευή εργοστασίου στην Ευρώπη.

Τα εξαιρετικά ελαστικά της KUMHO (www.kumho.gr), για επιβατικά αυτοκίνητα, SUVs, Vans, φορτηγά, λεωφορεία, διαθέτει, ήδη, ως αντιπρόσωπος και διανομέας, από τον Δεκέμβριο του 2022, στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία ΕΜΑ Α.Ε. (www.ema.gr), μέσω του καθιερωμένου εμπορικού δικτύου αντιπροσώπων της. Τα καταστήματα που διαθέτουν πανελλαδικά τα ελαστικά Kumho είναι εδώ https://www.kumho.gr/el/diktio-kumho  . Η KUMHO Tire διαθέτει, επί του παρόντος, εννέα θυγατρικές εταιρείες και 12 υποκαταστήματα, σε 20 χώρες, ενώ, παράλληλα, εφαρμόζει δυναμικές στρατηγικές για την επέκταση της βάσης των πωλήσεών της στην Ε.Ε, στο πλαίσιο της οποίας υλοποιήθηκε και η νέα συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία ΕΜΑ ΑΕ.

Με ετήσια δυνατότητα παραγωγής 55+ εκατομμυρίων ελαστικών, η Kumho Tire αποτελεί έναν διεθνή Όμιλο, που έχει ως στόχο την κατασκευή ποιοτικών ελαστικών και αποστολή της να παρέχει, στους καταναλωτές των προϊόντων της, ασφαλείς και άνετες μετακινήσεις, μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες και έξυπνες λύσεις αυτοκίνησης. Ο πελατοκεντρικός χαρακτήρας της εταιρείας αναδεικνύεται και μέσα από την, για 14 έτη, Νο 1 κατάταξη στον Κορεάτικο Δείκτη Ικανοποίησης Πελατών (KCSI), στην κατηγορία για επιβατικά αυτοκίνητα.  Το 2022, η Kumho Tire πέτυχε αξιοσημείωτα αποτελέσματα, όπως αύξηση πωλήσεων κατά 37% και αύξηση με κερδών κατά 1,75 εκατ. δολαρίων περίπου, παρά τις δυσκολίες όπως η αστάθεια της διεθνούς κατάστασης και η παγκόσμια οικονομική ύφεση.

Τα προϊόντα της Kumho θεωρούνται υψηλής ποιότητας και διατίθενται σε πολύ λογικές τιμές. Η  μάρκα έχει ισχυρή φήμη και φανατικούς φίλους, οδηγούς κάθε είδους και στυλ. Σε σύγκριση με άλλες μάρκες, τα ελαστικά Kumho ξεχωρίζουν για την χρηστικότητα, την ανταπόκρισή τους σε διάφορες χρήσεις αλλά και την εμφάνισή τους! Σε επίπεδο κόστους, συνήθως, τα ελαστικά Kumho είναι αρκετά φθηνότερα από άλλα επώνυμα premium ανταγωνιστικά μοντέλα, ενώ διαθέτουν μοναδικό σχεδιασμό πέλματος που χαρίζει μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Πώς όμως η Kumho συνδυάζει ποιότητα και λογικές τιμές; Πρώτον, η Kumho αξιοποιεί υπάρχουσες και αποδεδειγμένα cost efficient τεχνολογίες και, δεύτερον, δοκιμασμένες διαδικασίες παραγωγής που δεν απογειώνουν το κόστος, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στον τελικό καταναλωτή. Αξιζει να σημειωθεί ότι η Kumho κατασκευάζει, επίσης, ελαστικά μηχανοκίνητου αθλητισμού, και συγκεκριμένα για Formula racing cars πίστας.

Tα Kumho είναι πάντα μοναδικά στα μάτια των καταναλωτών, λόγω της φήμης τους στην αντοχή στην φθορά. Οι οδηγοί που τα εμπιστεύονται συχνά αναγνωρίζουν την μεγάλη χιλιομετρική απόδοση (ανάλογα πάντα με τη χρήση και την ισορροπημένη ή μη οδήγηση), κάνοντάς τα “value for money” προϊόντα εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Σε επίπεδο απόδοσης, τα Kumho χαρίζουν κορυφαία εμπειρία, πολύ καλό χειρισμό στις υψηλές ταχύτητες και ασφάλεια στο φρενάρισμα και στις στροφές. Σε  πιο τραχιές επιφάνειες, η μάρκα μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις οδήγησης, καθώς στο ανώμαλο έδαφος, τα Kumho λειτουργούν με ασφάλεια και δίνουν εξαιρετική πρόσφυση. Στην άσφαλτο λειτουργούν ομαλά,  προσφέρουν άνεση και χαμηλό θόρυβο, για ευχάριστα και ανέμελα ταξίδια.

Σε τεχνολογικό επίπεδο, η KUMHO έχει αναπτύξει εξειδικευμένα κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, που περιλαμβάνουν το KUMHO Akron Technical Center, στο Akron των Η.Π.Α., το KUMHO Europe Technical Center, στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας και το KUMHO China Technical Center στην Κίνα. Αυτά, σε συνδυασμό με το κεντρικό τμήμα R&D στο Γκουανγκτζού της Κορέας, δημιουργούν καινοτομίες, με προηγμένο ερευνητικό ανθρώπινο δυναμικό και επιτρέπουν στην KUMHO να αναπτύξει ελαστικά παγκόσμιας κλάσης, με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως την εφαρμογή αειφόρων πολιτικών παραγωγής και διαχείρισης των δραστηριοτήτων της. Πρόσφατα, η Kumho Tire διακύρηξε την πρόθεσή της για Carbon Neutrality, έως το 2045, προκειμένου να συμμετάσχει ενεργά στη μετάβαση σε μια εποχή ουδέτερη από άνθρακα, με την εφαρμογή μεθόδων παραγωγής που μειώνουν τις εκπομπές ρύπων στα εργοστάσιά της, παγκοσμίως.

Στο επίπεδο των αλλαγών που επιφέρει η ηλεκτροκίνηση, η Kumho Tire ενισχύει την ανταγωνιστικότητά της, μέσα από R&D ελαστικών για ηλεκτρικά οχήματα. H αύξηση της αποτελεσματικότητας και της καινοτομίας στη διαδικασία ανάπτυξης αυτών των προϊόντων προωθείται με την αξιοποίηση διπλού ψηφιακού συστήματος τεχνητής νοημοσύνης. Αποτέλεσμα, η παραγωγή φιλικών προς το περιβάλλον EV ελαστικών, με χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης και χαμηλής ρύπανσης, όπως η στιβαρή κατασκευή, η αντοχή στη φθορά και η αντοχή στην αυξημένη ροπή των ηλεκτρικών οχημάτων. Σε αυτό το πλαίσιο, η Kumho διευρύνει τη γκάμα ελαστικών low wear / low emissions, με την παρουσίαση των μοντέλων  TA91 ev και HP71 ev, που είναι, πλέον, τα πιο εξειδικευμένα EV μοντέλα της μάρκας . Επιπλέον, τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα της Kumho Tire περιλαμβάνουν τα VS31, VA31 και ES31.

Κάποιες από τις έξυπνες τεχνολογίες που αξιοποιεί η Kumho είναι το ESCOT tension control, που βελτιώνει συνολικά την πρόσφυση, μέσω μια επίστρωσης στο πλευρικό τοίχωμα, στο πέλμα και στους ώμους, ενώ η γόμα περιέχει υλικό πυριτίου υψηλής ποιότητας, καουτσούκ και λάδι canola που σκληραίνει το ελαστικό, επιτρέποντάς να κινείται πιο αποτελεσματικά τον χειμώνα, στο νερό και σε επιφάνειες που γλιστρούν πολύ. Παράλληλα η τεχνολογία «μικροπελμάτων» (microtreads) αναπτύχθηκε από την ίδια την Kumho και εξασφαλίζει τέλεια πρόσφυση και ασφαλή χειρισμό του οχήματος. Τα μικροπέλματα συνδυάζονται, σε ορισμένα μοντέλα, με βαθιές αυλακώσεις στο πέλμα, για περιορισμό του φαινομένου της υδρολίσθησης.

Τα πλεονεκτήματα των προϊόντων Kumho είναι:

 • Υψηλή ευελιξία: Μπορούν να ικανοποιήσουν οδηγούς με πολλές διαφορετικές ανάγκες.
 • Αειφορία: Επειδή είναι κατασκευασμένα από ένωση πυριτίου υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζει ανθεκτικότητα και υψηλή διάρκεια ζωής.
 • Τεχνολογία μείωσης θορύβου: Με τη βοήθεια αυτής της τεχνολογίας, κάθε διαδρομή γίνεται πιο ομαλή και άνετη.
 • Πολύ ικανοποιητική λειτουργία, σε στεγνές αλλά και βρεγμένες επιφάνειες.
 • Προσιτό κόστος

Απόδειξη της αφοσίωσης της KUMHO Tire στην καινοτομία, αποτελούν οι αλλεπάλληλες πρόσφατες διακρίσεις των προϊόντων της, σε διεθνείς θεσμούς,  όπως τα Γερμανικά “Red Dot Design Awards”, τα “iF Design Awards” και τα Αμερικανικά “International Design Excellence Awards”. Παράλληλα, η Kumho υποστηρίζει το brand με συμμετοχή σε σημαντικές διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, χορηγίες στο ποδόσφαιρο και το basketball και άλλες σημαντικές χορηγικές ενέργειες.

Ορισμένα από τα κορυφαίας ποιότητας ελαστικά Kumho που διατίθενται στην ελληνική αγορά είναι:

Επιβατικά 

 • ECSTA HS 51

Με μέγιστη άνεση, σε συνδυασμό με την υψηλότερη ασφάλεια, βελτιωμένη απόδοση φρεναρίσματος και εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένους και στεγνούς δρόμους.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-epivatika/ti/4

 • ECSTA HS 52

Ελαστικό με Βελτιωμένη ευστάθεια οδήγησης σε υψηλές ταχύτητες με ενισχυμένη αντοχή. Πρόκειται για ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της Kumho Tire, το ECSTA HS52, έλαβε «ΚΑΛΗ»  βαθμολογία στην πρόσφατη δοκιμή θερινών ελαστικών από το γερμανικό club ADAC. Το HS52 κέρδισε 42 ανταγωνιστικά προϊόντα διάστασης 205/55R16 V και κατατάχθηκε στην 8η θέση συνολικά σε σύνολο 50 ανταγωνιστικών προϊόντων.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-epivatika/ti/3

 • ECSTA PS 71

Ελαστικό με μέγιστες επιδόσεις UHP και καλύτερη απόδοση χειρισμού/φρεναρίσματος σε βρεγμένες επιφάνειες, χάρη στις 4 κύριες αυλακώσεις. Καλή και σταθερή απόδοση οδήγησης σε στεγνές επιφάνειες. Σε δοκιμή θερινών ελαστικών, που πραγματοποιήθηκε από το γερμανικό περιοδικό Auto Bild, το ECSTA PS71 κατέλαβε την 5η ανάμεσα σε 20 ανταγωνιστές τους, σε διάσταση 225/45R18, λαμβάνοντας βαθμολογία “GOOD”. Οι δοκιμαστές το επαίνεσαν για το ισορροπημένο δυναμικό υψηλών επιδόσεων, τα καλά χαρακτηριστικά χειρισμού και τις μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος, τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές συνθήκες.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-epivatika/ti/1

 • ECSTA PS 91

Σούπερ Σπορ UHP ελαστικό, με νέα, ειδική σύνθεση πέλματος που έχει αναπτυχθεί ειδικά για υψηλές επιδόσεις.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-epivatika/ti/2

 • ECOWING ES 31

Άνετη εμπειρία χειρισμού στο τιμόνι και βελτιωμένη πρόσφυση στο βρεγμένο. Μεγαλύτερη χιλιομετρική απόδοση, που το καθιστά ιδανικό για μικρά και μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητα.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-epivatika/ti/5

 • ECOWING KH 27

Ελαστικό με οικολογικές επιδόσεις, που αναπτύχθηκε για να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου και να βοηθήσει την προστασία του περιβάλλοντος.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-epivatika/ti/6

OFF ROAD ΟΧΗΜΑΤΑ

 • ROAD VENTURE AT 61

Παντός εδάφους (ΑΤ) ελαστικό με βελτιστοποιημένο μείγμα πέλματος https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-4×4/ti/12

 • ROAD VENTURE MT

Extreme ελαστικό για λασπώδες έδαφος, MT, για βουνά και βράχια.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-4×4/ti/11

 • ROAD VENTURE MT 51

Ήπιο ελαστικό για λασπώδες έδαφος, MT, για αναβάσεις και ανώμαλους δρόμους, με βελτιωμένη απόδοση οδήγησης στο δρόμο.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-4×4/ti/10

SUV ΟΧΗΜΑΤΑ

 • CRUGEN HP 71

Νέο premium ελαστικό SUV για κάθε εποχή. Εξειδικευμένο στην οδηγική άνεση και στον χαμηλό θόρυβο, για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα. https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-4×4/ti/8

 • CRUGEN HP 91

Σπορ UHP ελαστικό, με υλικά υψηλής τεχνολογίας για βέλτιστο κράτημα στο βρεγμένο και απόλυτη σταθερότητα στην οδήγηση ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.

https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-4×4/ti/7

 • CRUGEN KL 33

Premium Touring ελαστικό όλων των εποχών, για πολυτελή SUV. https://www.kumho.gr/el/elastika-kumho-4×4/ti/9

Περισσότερα για τα ελαστικά:

https://www.kumho.gr/el/new/b/16/r/koryfaia-elastika-gia-oles-tis-epohes

Ποια είναι τα κορυφαία ελαστικά της KUMHO TIRE- Ποιος τα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: