Περιπέτεια δίχως τέλος για τον Andrew Tate: Θα κρατηθεί από τις ρουμανικές αρχές για 30 μέρες

Όπως έγινε γνωστό ο Andrew Tate και ο αδελφός του που συνελήφθησαν από τη ρουμανική αστυνομία θα μείνουν υπό κράτηση για 30 μέρες.

Σε μεγάλες περιπέτειες έχουν μπει ο Andrew Tate και ο αδελφός του Tristan μετά την σύλληψή τους από τις ρουμανικές αρχές. Τα δύο αδέλφια κατηγορούνται για κύκλωμα εμπορίας γυναικών, βιασμό και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Δικαστήριο της Ρουμανίας διέταξε αργά το βράδυ της Παρασκευής (30/12) να παραταθεί για 30 ημέρες η κράτηση του γνωστού influencer και του αδελφού του. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εισαγγελίας δίωξης του οργανωμένου εγκλήματος τα δύο αδέλφια θα παραμείνουν στη φυλακή.

«Οι τέσσερις ύποπτοι φαίνεται πως συνέστησαν μια εγκληματική οργάνωση με στόχο να στρατολογούν, να στεγάζουν και να εκμεταλλεύονται γυναίκες εξαναγκάζοντάς τις να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο που μπορούσε κανείς να δει σε εξειδικευμένους ιστοτόπους έναντι χρημάτων», ανέφεραν οι εισαγγελείς σε δήλωσή τους αργά χθες.

Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι τα αδέλφια Tate θα μείνουν υπό κράτηση για 24 ώρες, τελικά οι εισαγγελείς της Ρουμανίας ζήτησαν να κρατηθούν για επιπλέον 30 ημέρες.

Ο Andrew Tate εντοπίστηκε από την αστυνομία μετά την κόντρα του στο διαδίκτυο με την ακτιβίστρια Greta Thungberg και ένα κουτί πίτσας ρουμανικής αλυσίδας, που πρόδωσε την τοποθεσία του.

Comments

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: