Πάτρα: Tο ΣΔΟΕ ζήτησε τη λίστα πληρωμάτων για να "ψαρέψει" υπεράριθμους

Πάτρα: Tο ΣΔΟΕ ζήτησε τη λίστα πληρωμάτων για να "ψαρέψει" υπεράριθμους

Τα υπεράριθμα καρναβαλικά γκρουπ έχουν μπει στο του Δυτικής Ελλάδας το οποίο ζήτησε από το Δήμο λίστα με τα πληρώματα για να εντοπίσει τους υπευθύνους για τα υπεράριθμα καρναβαλικά γκρουπ και τον «χορό» των δεκάδων χιλιάδων που στήθηκε πάλι γύρω από τη μεγάλη γιορτή της πόλης.

Σειρά επαφών είχε ο διευθυντής του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, Άγγελος Γεωργακόπουλος, με αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς, προκειμένου -όπως λέει στην «Πελοπόννησο» να βγάλει άκρη.

Ο αναπληρωτής διευθυντής του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, Αγγελος Γεωργακόπουλος, έχει στείλει έγγραφο στον εισαγγελέα Πατρών, ζητώντας τη συνεργασία του σε ό,τι αφορά τον έλεγχο στα γκρουπ, κάποια από τα οποία κέρδισαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ντύνοντας από 2.500 μέχρι 6.000 καρναβαλιστές με τιμές καταφανώς πάνω από το . Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλοι οι πολυπληθείς ήταν κερδοσκόποι. Επιπλέον, κάλεσε στο γραφείο του τον πρόεδρο του Καρναβαλικού Οργανισμού, Χάρη Καρκούλια κο οποίος φέρεται να επικαλέστηκε τα προσωπικά δεδομένα των αρχηγών των πληρωμάτων.

Ο κ. Γεωργακόπουλος, επίσης, κάλεσε στο γραφείο του τον πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού, Χάρη Καρκούλια. Ο αναπληρωτής διευθυντής εξηγεί ότι είναι αποφασισμένος να φτάσει μέχρι την άκρη του νήματος για το συγκεκριμένο φαινόμενο, τονίζοντας παράλληλα ότι η βοήθεια από τον Δήμο δεν επαρκεί, καθώς ο κ. Καρκούλιας φαίνεται επικαλέστηκε τα προσωπικά δεδομένα των αρχηγών των πληρωμάτων. (Οι λίστες, πάντως, δημοσιεύονται στον Τύπο).

Πάτρα: Tο ΣΔΟΕ ζήτησε τη λίστα πληρωμάτων για να "ψαρέψει" υπεράριθμους

xespao

Tags: , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: