Πάτρα: Tην Τρίτη απολογούνται οι γονείς για ασέλγεια και βιασμό των παιδιών τους

Πάτρα: Tην Τρίτη απολογούνται οι γονείς για ασέλγεια και βιασμό των παιδιών τους

Αύριο Τρίτη αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή Πατρών για να απολογηθούν, οι δύο γονείς που κατηγορούνται για αποπλάνηση, ασέλγεια, βιασμό και αιμομιξία σε βάρος των τριών ανήλικων παιδιών τους.

Το ζευγάρι, αρχικά συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας των τριών παιδιών τους, έπειτα από καταγγελίες των δύο μεγαλύτερων κοριτσιών της οικογένειας που απευθύνθηκαν στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ωστόσο, σύμφωνα με την Πελοπόννησο, μετά τις έρευνες της Ασφάλειας Πατρών, αλλά και τις καταθέσεις που ελήφθησαν για την υπόθεση, ο 40χρονος και η 41χρονη μητέρα, κατηγορούνται, σύμφωνα με την Αστυνομία, για αποπλάνηση, ασέλγεια, βιασμό και αιμομιξία.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, οι δύο γονείς οδηγήθηκαν στον ανακριτή αλλά πήραν προθεσμία να απολογηθούν αύριο και ως τότε θα κρατούνται.

Οι της Ασφάλειας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, λαμβάνοντας επιπλέον καταθέσεις.

Στο μεταξύ με ανακοίνωση που εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα στα παιδιά στηρίζοντας τα με κάθε δυνατό τρόπο, υλικό και ψυχολογικό, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα τους.

Επίσης αναφέρει, ότι «βασικό μέλημα πλέον είναι η αποκατάσταση της υγείας σωματικής και ψυχικής των παιδιών, με διακριτικότητα και ηρεμία»

xespao

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: