Πάτρα: Συνελήφθη 46χρονος για ασέλγεια σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών και ενός αγοριού

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ένας 46χρονος άνδρας από την Πάτρα, κατηγορούμενος ότι ασέλγησε σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών και ενός αγοριού.

Ο συλληφθείς φέρεται να προχώρησε, από τον Σεπτέμβριο του 2015 έως και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, σε ασελγείς πράξεις εναντίον της 16χρονης κόρης του, μίας 14χρονης φίλης της και του 18χρονου αγοριού της κόρης του.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Πατρών, οι δύο κοπέλες κατήγγειλαν πως τις βίαζε απειλώντας ότι θα τις σκότωνε αν δεν υπάκουαν στις απαιτήσεις του, ενώ ο 18χρονος Ρουμάνος κατήγγειλε πως ο 46χρονος Παναγώτης Γ. τον ανάγκαζε να ικανοποιεί τις ορέξεις του διά της βίας.

Μάλιστα, τα τρία παιδιά κατήγγειλαν ότι ο 46χρονος αναζητούσε και άλλα ανήλικα ανεβάζοντας προφίλ με ψεύτικα στοιχεία στο facebook. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν κατάφερε να παρασύρει κάποια από αυτά.

Με ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε σε βάρος του ο ανακριτής, ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βι@σμό, αποπλάνηση παιδιών, αιμομιξία, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος είχε και στο παρελθόν ασελγήσει στην κόρη του και πήγε στη φυλακή, από όπου βγήκε στις αρχές του 2015.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: