Πάτρα: Συναντήσεις Φίλια με Διευθυντές σχολείων

Πάτρα: Συναντήσεις Φίλια με Διευθυντές σχολείων

Δύο ενημερωτικές συναντήσεις έγιναν μεταξύ του Αντιδημάρχου Παιδείας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης και Προέδρου των Σχολικών Επιτροπών κ. Ανδρέα Φίλια και των Διευθυντών των σχολείων της Πάτρας, με αντικείμενο την οικονομική των σχολείων προκειμένου να αντιμετωπιστούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα, λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και ζητήματα πολιτικής προστασίας, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης, που γίνεται για προληπτικούς λόγους.

Όλα τα σχολεία έχουν αντιμετώπισης σεισμών, οπότε από τους Διευθυντές ο κ. Φίλιας, ζήτησε αυτό το να επικαιροποιηθεί και τους ενημέρωσε για το σύστημα αποστολής , έτσι ώστε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, να είναι άμεση η επικοινωνία του Δήμου με τα σχολεία.
Αφού γίνει αυτό, τα σχολεία, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, θα προχωρήσουν σε μια Παμπατραϊκή άσκηση ετοιμότητας σε όλα τα σχολεία του Δήμου, για να ελεγχθεί αν και κατά πόσο λειτουργεί το σχέδιο ετοιμότητας και ο κώδικας συντονισμού Δήμου και σχολείων, μέσω SMS που θα λάβουν όλοι οι διευθυντές ταυτόχρονα.

Επίσης ο κ. Φίλιας, συζήτησε με τους Διευθυντές και διαδικαστικά θέματα σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των σχολείων και των σχολικών επιτροπών.

Πάτρα: Συναντήσεις Φίλια με Διευθυντές σχολείων

Πάτρα: Συναντήσεις Φίλια με Διευθυντές σχολείων

xespao

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: