Παρέμβαση εισαγγελέα για τον άγριο ξυλοδαρμό γονέων από τον 50χρονο γιο τους

Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάνου, προκάλεσε το σοκαριστικό βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από τηλεοπτική εκπομπή και στο οποίο 50χρονος εμφανίζεται να κακοποιεί τους 80χρονους γονείς του προκειμένου να του δώσουν χρήματα.

Οι εικόνες προκαλούν φρίκη και αποτροπιασμό και είναι ιδιαίτερα σκληρές με τους δυο ηλικιωμένους να προσπαθούν ανήμποροι να αντιδράσουν.

Δείτε το βίντεο


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crpptburx6b5)

Ειδικότερα, ο κ. Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης την οποία και ανέλαβε η εισαγγελέας Μαρία Καραμανώλη. Στο πλαίσιο της έρευνας θα εξεταστεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα παράβασης διατάξεων του νόμου περί ενδοικογενειακής βίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, πρόσωπα από το περιβάλλον των δυο ηλικιωμένων επισκέφθηκαν τον εισαγγελέα για να βεβαιώσουν πως τα όσα αποτυπώνονται στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητα έχουν συμβεί.

Τα πρόσωπα αυτά ανέφεραν, επίσης, στον εισαγγελέα πως το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2022 και πως έχουν υπάρξει και άλλα αντίστοιχα πριν από τη συγκεκριμένη ημερομηνία και για τα οποία έχει λάβει γνώση το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: