Παναγιώτης Κονέ..«Η Ελλάδα μού πρόσφερε τα πάντα»

Παναγιώτης Κονέ..«Η Ελλάδα μού πρόσφερε τα πάντα»

Σε αντίθεση με έναν άλλο Αλβανό..τον  Αλκέτ Ριζάι..ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα του πρόσφερε αυτή η .

Γεννήθηκε στα Τίρανα, αλλά σε ηλικία δύο ετών ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του κι αισθάνεται Έλληνας. Ο Παναγιώτης Κονέ σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της FIFA εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα του πρόσφερε αυτή η χώρα.

«Η Ελλάδα μού έδωσε τα πάντα, τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν ποδοσφαιριστή. Χρωστάω πολλά σε αυτή τη χώρα, που πρόσφερε φιλοξενία στον πατέρα μου, έναν βιολόγο, όταν αποφάσισε να έρθει και να ζήσει εδώ», τόνισε ο 25χρονος άσος της Μπολόνια, που προετοιμάζεται για τη της Εθνικής με τη Βοσνία.

«Έχουμε καλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την πρόκριση για τα τελικά του Μουντιάλ», δήλωσε και πρόσθεσε: «Αμυντικά είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, αλλά όχι ακόμη επιθετικά».

Όσο για το δικό του ρόλο, είπε: «Νιώθω πως μπορώ να εκφραστώ καλύτερα όταν παίζω σαν μεσοεπιθετικός, αλλά δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Δεν είναι πρόβλημα για μένα είτε παίζω στον άξονα είτε στα άκρα. Θα αγωνιστώ όπου με χρειαστεί ο προπονητής μου».

Φέτος έχει σταθερά καλή παρουσία στην Ιταλία με την Μπολόνια. «Είναι δύσκολο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στη Serie A. Το πρωτάθλημα αυτό είναι πολύ δύσκολο, έχει πολλή τακτική και πολύ μεγαλύτερη ένταση από το ελληνικό. Για έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι αναγκαίο να αλλάξει τελείως τη νοοτροπία του για να παίξει εκεί. Δίνω τα πάντα στο γήπεδο και δεν σταματώ να δουλεύω για να βελτιώνομαι και να έχω μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή μου», ανέφερε ο άσος των «ροσομπλού».

Παναγιώτης Κονέ..«Η Ελλάδα μού πρόσφερε τα πάντα»

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: