Παίρνει τεχνικό διευθυντή, κρατάει Στραματσόνι!

Του Διονύση Δεσύλλα

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν και σιγά – σιγά θα γίνει και η υλοποίηση του σχεδιασμού με στόχο, φυσικά, τη δημιουργία μιας ομάδας που θα αφήσει πίσω της την αποτυχία της χρονιάς που διανύουμε και θα γυρίσει σελίδα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει προχωρήσει σε δυο σημαντικές αποφάσεις. Να αποκτήσει τεχνικό διευθυντή και να κρατήσει τον Αντρέα Στραματσόνι.

Προσωπικότητα από το εξωτερικό

Ο τεχνικός διευθυντής που θέλει ο Γιάννης Αλαφούζος θα είναι από το εξωτερικό. Πρόκειται για ισχυρή προσωπικότητα με κύρος και γνωριμίες στην παγκόσμια ποδοσφαιρική αγορά. Αυτός ο άνθρωπος θα έρθει και θα γίνει η κεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος, με σκοπό το restart σε κάθε επίπεδο.

Ένας υποψήφιος είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, για τον οποίο γίνονται προσπάθειες. Δεν είναι, όμως, μια εύκολη υπόθεση και ο Βραζιλιάνος δεν είναι ο μοναδικός στη λίστα του «τριφυλλιού».

Κάνει χρήση της οψιόν για «Στράμα»

Σε ό, τι έχει να κάνει με τον Αντρέα Στραματσόνι, ο Γιάννης Αλαφούζος τον εμπιστεύεται απολύτως και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν και μετά το καλοκαίρι. Η απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ είναι οριστική. Πρέπει να τονιστεί ότι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Ιταλός έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, ο Αλαφούζος θα καλέσει τον Στραματσόνι για τις υπογραφές στη συνέχιση της συνεργασίας τους. Η ΠΑΕ θα κάνει χρήση της οψιόν και ο «Στράμα» θα είναι αυτός που θα συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα και του χρόνου, αυτή τη φορά με περισσότερες απαιτήσεις, με δεδομένο ότι θα έχει στα χέρια του την ομάδα από την αρχή της σεζόν.

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: