Ορκίστηκε ο Γ. Κυρίτσης – «Ως το τέλος της εβδομάδας θα αδειάσει η Ειδομένη»

Ορκίστηκε στη θέση του βουλευτή ο Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος καταλαμβάνει την έδρα της Βασιλικής Κατριβάνου στη Β” Εκλογική Περιφέρεια της Αθήνας. Ο κ. Κυρίτσης, ο οποίος είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης για το προσφυγικό, ορκίστηκε βουλευτής με πολιτικό όρκο.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Κατριβάνου υπέβαλλε την παραίτησή της και παρέδωσε την έδρα της, μετά από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Κυριακή, κατά την οποία η ίδια καταψήφισε τα άρθρα για το υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων και τον «κόφτη» δημοσίων δαπανών. Η κ. Κατριβάνου, ωστόσο, δήλωσε πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε δηλώσεις που έκανε πριν την ορκωμοσία του, ο κ. Κυρίτσης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πλήρη εκκένωση της Ειδομένης: «Η Ειδομένη πιστεύουμε ότι με αυτούς τους ρυθμούς, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει αδειάσει» σημείωσε ως εκπρόσωπος Τύπου του συντονιστικού οργάνου για το προσφυγικό. Όπως ανέφερε ο κ. Κυρίτσης ήδη έχουν μετακινηθεί περίπου 1.500 πρόσφυγες και μετανάστες. Σημείωσε επίσης ότι πλέον υπάρχουν θέσεις στις δομές φιλοξενίας ώστε να μετακινηθούν όλοι όσοι βρίσκονται στην Ειδομένη.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: