Όργιο διακίνησης λαθραίων στα σύνορα με τη Βουλγαρία

Δύο νέες απόπειρες εντοπίστηκαν μέσα σε ένα 24ωρο και οι δράστες συνελήφθησαν

Όλο και πιο συχνά εντοπίζονται από τους αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στον Προμαχώνα Σερρών εισαγωγές λαθραίων προϊόντων που μεταφέρουν από την . Δυο νέες απόπειρες εντοπίστηκαν μέσα σε ένα 24ωρο και οι δράστες συνελήφθησαν.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι στο αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο Έλληνες ηλικίας 49 και 45 χρόνων, βρέθηκαν 31 φιάλες αλκοολούχων ποτών χωρίς την ειδική του φόρου κατανάλωσης που κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών. Κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων και οι επιβάτες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενοι για του Τελωνειακού Κώδικα.

Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 69χρονος Έλληνας που συνελήφθη στον Προμαχώνα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Συνοριακής φύλαξης μετά από έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 12 δοχεία του ενός λίτρου με γεωργικά φάρμακα για τα οποία δεν υπάρχει έγκριση κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Τα φυτοφάρμακα και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν καιο αστυνομικό τμήμα Σιδηροκάστρου διενεργεί προανάκριση.

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: