Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στη Ζάκυνθο για τον αγνοούμενο τουρίστα – Άφαντος ο 73χρονος από την Ουαλία

Ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι έρευνες στο όρος Σκοπός από τις Αρχές της Ζακύνθου για τον εντοπισμό του 73χρονου Ουαλού υπηκόου John Tossell, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται από την περασμένη Δευτέρα.

Βέβαια, να αναφέρουμε ότι η πυροσβεστική και αστυνομική υπηρεσία Ζακύνθου, οι οποίες είχαν αναλάβει τις έρευνες στην περιοχή, αναμένεται να συνεχίσουν την συλλογή στοιχείων για τον αγνοούμενο Ουαλό τουρίστα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 73χρονος άντρας είχε ξεκινήσει για να κάνει πεζοπορία στο όρος Σκοπός και δεν γύρισε ποτέ στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην περιοχή του Αργασίου. Έτσι, η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνισή του στις αρχές.

Την περασμένη εβδομάδα άνδρες της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή του Σκοπού, ενώ πτήση πραγματοποίησε και το ελικόπτερο της ελληνικής αστυνομίας, χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι στις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου συμμετείχε και ένας ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της πυροσβεστικής.

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον ηλικιωμένο άντρα John Tossell, ήταν η υπάλληλος μια καντίνας που βρίσκεται πάνω στο βουνό, η οποία δήλωσε πως τον είδε να ανεβαίνει στην Παναγία την Σκοπιώτισσα και στη συνέχεια, να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: