Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέστρεψαν στις οθόνες μας το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από σχεδόν τρεις μήνες από την τελευταία φορά που οι Ράδιο Αρβύλα βγήκαν στον τηλεοπτικό αέρα.

Η επιστροφή αυτή έγινε σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τον σταθμό του Αμαρουσίου που βλέπει τη μια εκπομπή μετά την άλλη να κόβεται πριν καλά καλά βγει στον αέρα…

Λαμβάνοντας, λοιπόν, μονοψήφιο lead in από το προηγούμενο πρόγραμμα και έχοντας απέναντι το Survivor σε extended version που κράτησε μέχρι τη μία και μισή, το Ράδιο Αρβύλα σημείωσε τηλεθέαση 15% στο γενικό και 12,5% στο δυναμικό κοινό.

«Καλωσορίσατε, είμαστε το Ράδιο Αρβύλα και εκπέμπουμε ζωντανά από την Θεσσαλονίκη… Λοιπόν αυτό που συνέβη ήταν ότι λάβαμε καθαρά και δυνατά το μήνυμά σας ότι δεν την παλεύετε άλλο. Όπως και εμείς δεν την παλεύουμε ως τηλεθεατές», είπε αρχικά ο παρουσιαστής κάνοντας είσοδο.

Αφού όμως εξήγησε το λόγο επιστροφής της εκπομπής, αναφέρθηκε και στη διάρκειά της! «Το Ράδιο Αρβύλα θα είναι εδώ για τα καλά, μέχρι τέλη Μαΐου-αρχές Ιουνίου και θα είμαστε δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη στον αέρα».

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: