Οι κανόνες που πρέπει να τηρούν οι άνδρες στις πτήσεις

Από το ντύσιμο έως και την συμπεριφορά εντός του αεροπλάνου υπάρχουν κανόνες που κάθε άνδρας πρέπει να ξέρει πριν αποφασίσει να ταξιδέψει αεροπορικώς.

 

Πρώτος κανόνας: Μπορείς να πίνεις όσο θέλεις, αρκεί να μην μεθύσεις. Σίγουρα πίνουν και άλλοι μέσα στο αεροπλάνο αλλά ο ταξιδιώτης δεν πρέπει να ξεχνά ότι δεν πρόκειται για μία βραδιά με φίλους αλλά για ένα ταξίδι, οπότε δεν υπάρχει λόγος για υπερβολές.

Ο δεύτερος κανόνας έχει να κάνει με την τουαλέτα του αεροπλάνου. Καλό είναι οι άνδρες επιβάτες την αποφεύγουν και να δίνουν προτεραιότητα σε κάποιον που πραγματικά μπορεί να την χρειάζεται, όπως ένας ηλικιωμένος ή γονείς που έχουν μαζί τα παιδιά τους.

Τρίτο που πρέπει να αποφεύγει κάποιος στο αεροπλάνο είναι να γέρνει πίσω την πλάτη της θέσης του. Αυτό κάνει όσους κάθονται πίσω του να νιώθουν άβολα.

Ο τέταρτος ανεπίσημος κανόνας έει να κάνει με τα υποβραχιόνια (τεμπέληδες) των καθισμάτων του αεροσκάφους. Είναι άγραφος νόμος η μεσαίες θέσεις να δικαιούνται και τα δύο υποβραχιόνια (δεξί, αριστερό), ενώ αυτοί που κάθονται στις άκρες παίρνουν ο καθένας τα δύο ακρινά που αντιστοιχούν στην πλευρά του.

Βασικός κανόνας είναι να ταξιδεύει κανείς με όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα. Το ιδανικό θα ήταν να χωρέσουν όλα σε μία βαλίτσα.

Δεν είμαστε στο ’50 για να φοράει κανείς κοστούμι ακόμα και όταν ταξιδεύει. Ας δοκιμάσει να φορέσει ένα τζιν με ένα blazer αν θέλει μία πιο επίσημη εμφάνιση.

Έβδομος κανόνας είναι η ταχύτητα. Στο αεροπλάνο κανείς πρέπει να κινείται όσο το δυνατόν γρηγορότερα κατά την αποθήκευση των χειραποσκευών, οι οποίες καλό είναι να αποθηκεύονται με τις χειρολαβές προς τα έξω.

Καλό είναι ο επιβάτης να κινείται πλαγίως στην δεξιά πλευρά του διαδρόμου να είναι ευγενικός και να μην… χαζεύει κατά την διαδρομή προς την θέση του.

newmoney.gr 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: