Οι Γιατροί της είπαν να Μην το κάνει. Δεν τους Άκουσε και έκανε 15 επεμβάσεις… Δείτε Πως είναι Σήμερα! [Εικόνες]

Ένα μοντέλο υποβλήθηκε σε πλαστικές επεμβάσεις αξίας $119,200 σε μία προσπάθεια να μοιάσει σε έναν χαρακτήρα καρτούν. Η Pixie Fox είπε πως η μεταμόρφωσή της είναι εμπνευσμένη από την Jessica Rabbit και την πριγκίπισσα Aurora.

Το μοντέλο έχει υποβληθεί σε 15 επεμβάσεις και έχει αφαιρέσει έξι από τα κάτω πλευρά της για να πετύχει την επιθυμητή εμφάνιση.

“Πολλοί έρχονται και μου λένε, ‘Μην το πάρεις στραβά, αλλά μοιάζεις με το καρτούν.’ Αυτό εμένα μου φαίνεται όμως σαν κομπλιμέντο και είναι αυτό που θέλω να πετύχω.”

Η Fox, που έχει πάνω από 70,000 ακόλουθους στο Instagram, είπε πως θεωρεί τον εαυτό της καλό πρότυπο για τους θαυμαστές της.

“Αυτοί οι χαρακτήρες αντιπροσωπεύουν την εξιδανίκευση του γυναικείου σώματος. Θέλω να έχω μικροσκοπική μέση, μεγάλο ποπό, μεγάλο στήθος, μεγάλα μάτια και πολύ όμορφο πρόσωπο. Το να αφαιρέσω τα πλευρά μου ήταν άλλο ένα βήμα για να πετύχω την τελειότητα.”

“Το να βγάλω τα πλευρά μου ήταν πάντα το όνειρό μου. Ήταν όμως πολύ δύσκολο να γίνει.”

“Βλέπω τα αποτελέσματα και νιώθω την διαφορά. Πριν με πονούσε όταν φορούσα κορσέ γιατί έσφιγγε τα πλευρά μου. Τώρα όμως το φοράω και δεν πονάω καθόλου. Νομίζω ότι πρέπει να έχω την μικρότερη μέση του κόσμου.”

Πολλοί την κατέκριναν για τις ακραίες αποφάσεις της προκειμένου να αλλάξει την εμφάνισή της.

Πηγή: americanow, viralman

(?)

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: